GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΑΥΓΕΙΑΔΑ ΜΟΔΑ – ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ – ΝΤΡΟΠΗ Ή ΦΟΒΟΣ

Το έγκλημα ενός φόνου, από το μαχαίρι ενός χρυσαυγίτη, αποτρόπαιο. Πόνος αβάσταχτος για τους γονείς, ανατριχίλα σ’ όλους τους Έλληνες και...

Το έγκλημα ενός φόνου, από το μαχαίρι ενός χρυσαυγίτη, αποτρόπαιο. Πόνος αβάσταχτος για τους γονείς, ανατριχίλα σ’ όλους τους Έλληνες και ξένους.
Μετά όμως το έγκλημα ήρθε η εκμετάλλευση. Εκμετάλλευση από τα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου (νέο φρούτο αυτό). Μέχρι τώρα ξέραμε για τον Δημοκρατικό=προοδευτικό=σοσιαλ-αριστερό και πολύ αριστερό χώρο.
Ήταν ο χώρος της Δημοκρατίας, ο χώρος της προόδου. Έτσι κάθε κόμμα από το κέντρο μέχρι την Δεξιά, ήταν χώρος των μη δημοκρατών = χώρος των φασιστών.
Η ίδια καραμέλα πιπιλίζονταν επί σαράντα χρόνια, μετά την μεταπολίτευση και από όλα τα ΜΜΕ, όλους τους δημοσιογράφους, ακόμα και από δεξιούς που ντρέπονταν ή φοβόταν να πουν τα πράγματα με τ’ όνομά τους.
Έτσι μέχρι πριν από 2 χρόνια, φασίστες ήταν όλοι πλην αριστερών. Άσχετα αν οι μόνοι που με πορείες, διαδηλώσεις, φωτιές, κοντάρια, στειλιάρια, γκρεμίσματα βιτρινών, μαγαζιών, καταστροφή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, ήταν οι αριστεροί από το κέντρο μέχρι τα εξτρίμ τους.
Άσχετο αν τα τελευταία σαράντα χρόνια δεν τολμούσες να αντιπαρατεθείς μαζί τους, γιατί ο προπηλακισμός, η βία, το τσάκισμα όπως το λένε εξάλλου, (“τσακίστε τους φασίστες” είναι το σύνθημά τους) για να επιβάλουν τις απόψεις τους, ήταν η συνήθης πρακτική τους.
Και όλα αυτά τα έκαναν χάριν της Δημοκρατίας!! Έτσι αν ανατρέξει κανείς στα αρχεία των ΜΜΕ της τελευταίας 40-ετίας, θα βρει δεκάδες χιλιάδες κατεστραμμένα μαγαζιά, χιλιάδες κλειστές επιχειρήσεις, χιλιάδες περιστατικά καταστροφής δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας (τράπεζες, αντιπροσωπείες, μαγαζάκια μεροκαματιάρηδων, χιλιάδες προπηλακισμούς, χτισίματα καθηγητών αλλά ακόμη και θανάτους (Marfin, Επαναστατικός Αγώνας, 17 Νοέμβρη κλπ.)
Ξαφνικά ήρθε και η άκρα δεξιά να φτιάξει μια δική της ομάδα. Η Χρυσή Αυγή ήρθε πιο βίαιη, γιατί όπως θέλουν οι ίδιοι να λένε εκφράζουν την δίκαιη αγανάκτηση του κόσμου, απέναντι στο σάπιο κοινοβουλευτικό μας σύστημα.
Έτσι οι φασίστες για τους αριστερούς έγιναν πιο συγκεκριμένοι, γλίτωσαν τα κεντροδεξιά κόμματα που μπήκαν κι αυτοί στο συνταγματικό (ίσως δημοκρατικό) τόξο (ή ίσως χώρο).
Στην κρίσιμη αυτή ώρα (μετά από το αίμα ενός νέου), όποιος τολμήσει να πει την αλήθεια, ότι ρε παιδιά και εσείς οι αριστεροί – εξτρίμ αριστεροί κλπ. τόσα χρόνια βία σπέρνατε, τότε κάνει συμψηφισμούς, τότε πάει στο πυρ το εξώτερο (βλέπε ο τολμήσας Χρύσανθος Λαζαρίδης, τί κι αν ήταν από τα σπλάχνα αριστερών). Ότι τα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης έχασαν την ζωή τους από πολιτική βία όχι της Χρυσής Αυγής, 36 αστυνομικοί και 19 πολίτες όπως σημείωσε σε πρωινή εκπομπή ο Αντιεισαγγελέας Φλωρίδης.
Έτσι έγινε στις μέρες μας της μόδας να βρίζεις την χρυσαυγή και με το δίκαιο σου, αφού βία μεταχειρίζονται για να τιμωρήσουν δήθεν στο όνομα του λαού. Παριστάνουν δηλαδή τους λαϊκούς δικαστές.
Όμως πέρα από μόδα των ημερών, η χρυσαυγειάδα κρύβει και πολύ δόση υποκρισίας. Έτσι όλοι από άκρα αριστερά έως και τις παρυφές της ακροδεξιάς, ξαφνικά βλέπουν μόνο ως ακραίους τους χρυσαυγίτες, έχουν σκεπάσει επιμελώς το αριστερό μάτι τους, για να ξεχάσουν τα 40 χρόνια “αγώνων” της αριστεράς.
Έτσι σήμερα άλλοι απλά είναι της μόδας, άλλοι υποκρίνονται επιμελώς, άλλοι ντρέπονται και άλλοι φοβούνται να πουν την πραγματική αλήθεια.
Να πουν με τόλμη την αλήθεια: “ναι φίλοι αριστερο-αριστεριστές εξτρίμ, αυτοί σήμερα οι χρυσαυγίτες είναι εγκληματίες-φασίστες κλπ. κοσμητικά, όμως μήπως κι εσείς 40 χρόνια τώρα δε σπέρνατε μίσος ενάντια στους τότε φασίστες, δηλαδή μη αριστερούς. Εσείς δεν λέγατε παίξτε μπάλα με τα κεφάλια των φασιστών. Εσείς δεν καίγατε, γκρεμίζατε, ρημάζατε. Να ξεχάσουμε τους κουκουλοφόρους που έκαιγαν την Αθήνα πριν μερικά χρόνια; Μήπως όλη αυτή σας η συμπεριφορά δεν έπληξε καίρια την οικονομία της χώρας και έτσι δεν έμεινε καμία σοβαρή επένδυση στην Ελλάδα; Έτσι δεν καταντήσαμε να μην παράγουμε τίποτε και να εισάγουμε τα πάντα;”
Ναι να καταδικάσουμε την Χρυσή Αυγή, αλλά όχι να εξαγνίσουμε τα 40 χρόνια δικής σας “πάλης”, για να μην χαρακτηριστούμε ότι κάνουμε συμψηφισμούς. Η βία είναι βία απ’ όπου κι αν προέρχεται!
Όμως ασφαλώς, αντί να εξορκίζουμε τα άκρα, καλύτερο θα ήταν να δούμε τα αίτια που δημιουργούν τα άκρα. Γιατί τυχαία δεν είναι υπέρ της χρυσαυγής περίπου 1 εκατομμύριο συνέλληνες, σύμφωνα με τα γκάλοπ.
Τα άκρα εκφράζουν την αγανάκτηση του λαού, γιατί το σύστημα της “κοινοβουλευτικής δημοκρατίας” εξέθρεψε την αδικία, την αναξιοκρατία, την κομματοκρατία, την αδιαφάνεια, την διαπλοκή, τους κομματικούς στρατούς, την κατάχρηση της εξουσίας, την κρατική κομματική βία, την διάλυση της οικονομίας και μύρια άλλα!!
Έτσι τελικά το σύστημα είναι αυτό που πρέπει να διορθώσουμε ή να αλλάξουμε, για να έχουμε μια ριζική εξαφάνιση των άκρων. Μήπως αντί για δημοκρατίες, πανυγηράκια εκλογών κλπ. να βρούμε ένα σύστημα επιστημονικής διαχείρισης των κοινωνιών ώστε όλοι μαζί και όχι σε ομαδούλες, κόμματα, παρακόμματα και αποκόμματα να χτίσουμε μια σύγχρονη κοινωνία ανθρώπων;
Αγαπητοί συνέλληνες, πολιτικοί, υπουργοί, πρωθυπουργοί, ΜΜΕ κλπ. δεν πάει ο τόπος μπροστά αν δεν δούμε την αλήθεια κατάματα, αν δεν την πούμε ελεύθερα και αν με βάση την αλήθεια δεν πορευτούμε.

Για τις Ομάδες Κοινωνικής Δράσης
Υπεύθυνοι θέματος
Κορωνίδης Αγάπιος 
Χατζησάββας Νικόλαος
Όσοι συμφωνούν με τις Ομάδες Κοινωνικής Δράσης μπορούν να ενώσουν τη φωνή τους μαζί μας, στο 2541062619 ή στο e-mail: okd2010@hotmail.com ή στο facebook: Ομάδες Κοινωνικής Δράσης (Omades Kinonikis Drasis) ή στο http://omadeskinonikisdrasis.blogspot.gr/
Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε μια πιο ανθρώπινη κοινωνία. Περιμένουμε τις ιδέες και τις απόψεις σας. Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση