GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σ. Κεδίκογλου: Θα ξηλώσουμε το νεοναζιστικό μόρφωμα

«Θα ξηλώσουμε αυτό το νεοναζιστικό νεοφασιστικό μόρφωμα», διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, επαναλαμβάνοντας την...


«Θα ξηλώσουμε αυτό το νεοναζιστικό νεοφασιστικό μόρφωμα», διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, επαναλαμβάνοντας την έκκληση προς όλες τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να υψώσουν «ένα φραγμό στην ένταση και τη βία».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star ο κ. Κεδίκογλου αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κάνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, σημειώνοντας: «Δεν μπορείς να θέσεις εκτός νόμου ένα κοινοβουλευτικό κόμμα. Μπορείς όμως να θέσεις αυτήν την οργάνωση ενώπιον του νόμου».

Αυτό, όπως είπε, «μπορεί να φέρει το αποτέλεσμα που θέλουν οι πολίτες».

2 σχόλια

  1. Ρουφιάνε τα γυρίζεις τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς, η κυβέρνηση επικοινωνιακά στρέφει ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης προς τη Χ.Α, ηρωοποιώντας την ως διωκόμενη. Ταυτόχρονα δημιουργεί υπόγεια σιωπηλά ρεύματα ψηφοφόρων προς την Χ.Α. Χώρια που δημιουργεί τεράστιο ζήτημα στα σώματα ασφαλείας, αφού όλοι θα είναι εν δυνάμει ύποπτοι, αλλά και στρέφει ένα μέρος της κοινής γνώμης εναντίον τους χωρίς αποδείξεις. Αυτό αποτελεί μεγάλη γκάφα επικοινωνιακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση