GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟΥ‏...

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΤΣΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/9 , 20.00 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΕΡΤ 20.00: Ο Σταύρος Λάντσιας, παρουσιάζει στις 23 Σεπτεμβρίου, 20.30 στο ΡΑΔ...

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΤΣΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/9 , 20.00 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΕΡΤ
20.00: Ο Σταύρος Λάντσιας, παρουσιάζει στις 23 Σεπτεμβρίου, 20.30 στο ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΕΡΤ το «Ημερολόγιο ονείρων» αλλά και έργα από τους προηγούμενους προσωπικούς του δίσκους. Το «Ημερολόγιο Ονείρων» είναι μια ποιητική συλλογή δίχως λόγια. Μελωδίες που ο Σταύρος Λάντσιας τις αισθάνθηκε σαν τα όνειρα που βλέπουμε, μα όταν ξυπνάμε δεν θυμόμαστε ακριβώς, σαν αναμνήσεις ονείρων, που δεν ήθελε να ξεχαστούν.
Παίζουν οι μουσικοί:
Δημήτρης Χουντής: σοπράνο σαξόφωνο
Alfredo Shtuni: βιολί
Αλέξανδρος Μποτίνης: τσέλο
Βαγγέλης Ζωγράφος: κοντραμπάσο
Ο Σταύρος Λάντσιας ενορχηστρωτής-πιανίστας στην Eλληνική δισκογραφία, τηλεόραση και θέατρο. Από το 1993 ως το 1996 ενορχηοτρωτής-διευθυντής ορχήστρας στο Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού θεσσαλονίκης. Το 1994 αναλαμβάνει τη μουσική επιμέλεια-ενορχήστρωση στο θεατρικό μιούζικαλ "Μερικοί το προτιμούν καυτό" και το 1995 στο "West Side Story".
To 1996 στη Νορβηγία και το 1997 στην Ιρλανδία λαμβάνει μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ως διευθυντής ορχήστρας της Κυπριακής συμμετοχής.
Ο Σταύρος Λάντσιας έχει συνεργαστεί με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι: Ελλη Πασπαλά, ΔιονύσηςΣαββόπουλος, Αλκίνοος Ιωαννίδης καιΓιώργος Νταλάρας (Μέγαρο Μουσικής-1997) Συνθέσεις του παρουσιάζει με τους Human Touch, το group που έχει δημιουργήσει με τους διακεκριμένους μουσικούς Γιώτη Κιουρτσόγλου και David Lynch. Στην πρώτη τους δισκογραφική δουλειά (1998) εκτός από πιάνο παίζει ντραμς, ακουστική κιθάρα και κρουστά.
Η πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά έχει τον τίτλο "Επιστροφή" και περιέχει συνθέσεις ενορχηστρωμένες για πιάνο, όμποε, κουαρτέτο εγχόρδων, κοντραμπάσο και τύμπανα. Σε δύο συνθέσεις φιλοξενείται ο Haig Yazdjian στο ούτι και φωνή.
Το Ημερολόγιο Ονείρων αποτελείται απο 10 καινούργιες συνθέσεις του Σταύρου Λάντσια καθώς και δύο διασκευές του σε μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ MICRO μ Festival ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟΥ
ΣΤΙΣ 21:30 Η ομάδα του Micro μ Festival παρουσιάζει μια επιλογή ταινιών μικρού μήκους από το Micro μ Festival, vol 2
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΕΡΤ-ΠΟΜΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑ
ΣΤΙΣ 21:30 ΤΟ MICRO μ Festival ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 -09,
Η ομάδα του Micro μ Festival παρουσιάζει μια επιλογή ταινιών μικρού μήκους από το Micro μ Festival, vol 2
Αντιδρώντας σε κάθε προσπάθεια πολιτιστικής φίμωσης και προαναγγέλοντας την τρίτη συνεχή διοργάνωση του Micro μ Festival για τον Οκτώβρη, η δημιουργική ομάδα του Φεστιβάλ, θα προβάλλει στην αυλή της ΕΡΤ μια επιλογή από ταινίες που συμμετείχαν στην περσινή του διοργάνωση.
To Micro μ είναι ένα ελληνικό διαγωνιστικό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους. Λαμβάνει χώρα κάθε φθινόπωρο, εδώ και τρία χρόνια, σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, την ίδια ημέρα και ώρα. Καινοτομία του αποτελεί η παράλληλη προβολή 15 ταινιών μικρού μήκους στο κοινό των επιλεγμένων πόλεων καθώς και η ταυτόχρονη διαδικασία ψηφοφορίας από τους θεατές.Μέσα από ζωντανές συνδέσεις μεταξύ των πόλεων ανακοινώνεται η «αγαπημένη» ταινία του Micro μ Festival για την τρέχουσα χρονιά. (www.micromfestival.gr)
Η ετήσια διοργάνωση του Micro μ αποτελεί μια γιορτή βασισμένη στην έμπνευση και τη διάδραση ανθρώπων που, με όπλο την αγάπη τους για τον κινηματογράφο, καταργούν τις γεωγραφικές αποστάσεις.
Το 3ο Micro μ Festival θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Πτολεμαΐδα και Χανιά.
Οι ταινίες του 2ου Micro μ Festival που θα προβληθούν στο Ραδιομέγαρο :
1.Πάμε Πάλι/ Δημήτρης Γιαμλόγλου
2. Mr X/ Ανθή Τσιρούκη
3. Contract/ Κωνσταντής Φραγκόπουλος
4. No Parking/ Στάμος Τσάμης
5. Γραφείο Ιδεών/ Κατερίνα Κωνσταντοπούλου
6. Δίλεπτο/ Μιχάλης Λυγκιάρης
7. Loverly/ Κατερίνα Μουτσάτσου
8. Όχι/ Αντώνης Σωτηρόπουλος
9. Απέναντι όχθη/ Μιχαήλ Φελάνης
10. Απόκομμα/ Χρήστος Τσάκαλος
11. Εκτός Εποχής/ Στέλιος Κραουνάκης

1 σχόλιο

  1. Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΩΝ ROTHSCILDS ΕΡΧΕΤΑΙ
    ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΩΝ ROTHSCHILDS ;
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ;
    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ KANENA ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΚΥΦΟΥΣ.
    ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΕΝΔΡΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση