GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο Ν. Νικολόπουλος για την παρουσία του δίπλα στον Π. Καμμένο‏

Με αφορμή δημοσιεύματα, σχετικά με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Χριστιανο δημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκου Νικολόπουλου, κατ...

Με αφορμή δημοσιεύματα, σχετικά με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Χριστιανο δημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκου Νικολόπουλου, κατά την διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Π. Καμμένος και εν συνεχεία της νοσηλείας του στο Ναυτικό Νοσοκομείο, ερωτηθείς σήμερα από τα ΜΜΕ ο Ν. Νικολόπουλος είπε:
«Απαντώντας ευθέως σχετικά με την παρουσία μου στο πλευρό του κ. Πάνου Καμμένου, μετά την επίθεση που δέχτηκε στο Κερατσίνι, από κάποιους ελάχιστους προβοκάτορες, σας αναφέρω τα εξής:
Το μεσημέρι της Τετάρτης υπήρξε προγραμματισμένη συνάντησή μου με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, κατά την οποία ο κ. Καμμένος μου πρότεινε να μεταβούμε μαζί στον τόπο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, προκειμένου να αφήσουμε λίγα λουλούδια.
Έτσι και έγινε.
Χωρίς κάμερες, χωρίς συνοδεία στελεχών και οπαδών, απλά και ανθρώπινα, με την παρουσία μόνο ορισμένων φίλων, μεταβήκαμε με το αυτοκίνητο του κ. Καμμένου στο σημείο της δολοφονίας, όπου και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ δέχτηκε την απρόκλητη δολοφονική επίθεση εις βάρος του.
Θεώρησα υποχρέωσή μου να παραμείνω κοντά του διαρκώς, κατά την μετάβασή του στο νοσοκομείο αλλά και μετά, όπως θα έκανα – και πιστεύω και εσείς ή οποιοσδήποτε άλλος θα έκανε – απέναντι σε οποιονδήποτε άνθρωπο θα είχε δεχτεί μία τέτοια, δολοφονική επίθεση.
Με λίγα λόγια, έπραξα αυτό ακριβώς που θα πιστεύω ότι θα έπραττε κάθε λογικός άνθρωπος, χωρίς δεύτερη σκέψη…’


5 σχόλια

  1. ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΞΤΡΑ ΤΙ
    ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΣΙΡΙΧΤΟΥ ΝΑ
    ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΕΕΕ.ΕΦΑΓΕ Η ΨΕΙΡΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΚΑ .ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΑΝ
    ΔΟΥΛΕΥΕΥΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙ.ΚΑΛΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΚΡΩΖΕΙ . ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΟΥΡΟΚΕΦΑΛΟ ΚΩΝΣΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΙ....ΧΘΗΚΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ .ΕΝΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΓΙΝΑΤΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάει η ΝΔ του Μάκη Βορίδη, που τον είχε χρίσει μέσα από τη φυλακή ο Γεώργιος Παπαδόπουλος γραμματέα της νεολαίας της ΕΠΕΝ. Του Βορίδη που κυνηγούσε αριστερούς φοιτητές με το τσεκούρι, που κυκλοφορούσε με μπότες και στολή παραλλαγής, που χαιρετούσε ναζιστικά τον Μιχαλολιάκο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

    Η ΝΔ του Άδωνι Γεωργιάδη, που πουλούσε από την εκπομπή του το ακραία αντισημιτικό βιβλίο του Κ. Πλεύρη «Οι Εβραίοι όλη η αλήθεια», λέγοντας ότι πρόκειται για βιβλίο συγκλονιστικό με άψογη επιστημονική τεκμηρίωση. Συγκλονιστικό και επιστημονικά τεκμηριωμένο ένα βιβλίο που δικαιολογεί το Ολοκαύτωμα.

    Η ΝΔ του Χαράλαμπου Αθανασίου, που έχει για σύμβουλο τον ιστορικό και συνοδοιπόρο του Σαμαρά στην ΠΟΛ.ΑΝ Ιωάννη Κωτούλα. Τον συγγραφέα του βιβλίου «Η άνοδος του Γ' Ράιχ», από το οποίο μαθαίνουμε ότι «ο ναζισμός ήταν μια μεγάλη επανάσταση κατά της γραφειοκρατίας» ότι «ο Χίτλερ ήταν ικανότατος πολεμιστής και ικανότατος ομιλητής», ότι ο ο Γκαίριγκ» ήταν διακεκριμένος αεροπόρος» ότι «τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ήταν τμήμα της πολεμικής προσπάθειας των Γερμανών".

    Η ΝΔ του Φαήλου Κρανιδιώτη, που ζητούσε να ανοίξουν στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους μετανάστες, πολύ πριν ανοίξει η Αμυγδαλέζα. Του Φαήλου, που η σκέψη και η ανάλυση του διαπερνάται από την πεποίθηση πως όσα συμβαίνουν στον πλανήτη είναι αποτέλεσμα εβραϊκή συνωμοσίας.

    Η ΝΔ του Βύρωνα Πολύδωρα, που έχει ζητήσει κατ' επανάληψη τη συνεργασία της ΝΔ με την Χ.Α., που όπως λέει έχει πάρει 600.000 ψήφους (400.000 έχει πάρει) και πρόκειται να πάρει 1.000.000.

    Η ΝΔ του Παναγιώτη Ψωμιάδη, που στις εκλογές του Ιουνίου, τότε που ήταν υπεύθυνος για την εκστρατεία στην Βόρεια Ελλάδα, είχε αποκαλέσει την Χρυσή Αυγή «αδελφό κεντροδεξιό κόμμα».

    Η ΝΔ του Νικόλαου Δένδια, που βάζει τον Ξένιο Δία να μαζεύει τους μετανάστες από τους δρόμους και να τους μαντρώνει στην απάνθρωπη Αμυγδαλέζα, που καλύπτει τους βασανιστές των αστυνομικών τμημάτων, που ανέχεται την διείσδυση της Χ.Α. στα σώματα ασφαλείας. Του Νικόλαου Δένδια που κρατούσε τους 32 φακέλους με εγκλήματα της Χρυσής Αυγής στο συρτάρι του και τους πήγε στην εισαγγελέα μόνο όταν δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.

    Η ΝΔ του Σαμαρά, που όταν μετά το 1977 η ΝΔ έπαψε να συμμετέχει στις γιορτές μίσους του Μελιγαλά, συνέχισε, ως νεαρός βουλευτής Μεσσηνίας, να πηγαίνει μόνο αυτός, εκδίδοντας μάλιστα και δελτίο τύπου που ειδοποιούσε για την εκεί παρουσία του.

    «Πόσες και πόσες ιστορίες; Πόσες και πόσες απορίες;», που θα ‘λεγε και ο Μπέρτολτ Μπρεχτ

    AYTOI EINAI OI KOTES POY KLVSOYNAN TA AYGA....SHMERA H XRYSH AYGH--AYRIO O SYRIZ-MEUAYRIO TO K.K.E..TELIKA TO D.TOJO EXEI ENA BELOS GIA OLOYS??????? GAMO TO PASOK TOY SHMERA KAI THN POLITIKH ANOIJH...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ...ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!!!

    Είδατε πόσο έξυπνα μας παίζει το σύστημα; Ο μόνος τρόπος επιβίωσης και διαιώνισης του είναι να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Το παλαιό αλλά τόσο αποτελεσματικό διαίρει και βασίλευε. Το πρώην δίπολο μεταξύ γαλάζιων και πράσινων προσπαθούν να το αντικαταστήσουν με το νέο μεταξύ κόκκινων και μαύρων γιατί ο λαός δεν πρέπει ποτέ να είναι ενωμένος. Μια φορά συνέβηκε στο Σύνταγμα και κάνανε τα πάντα να το διαβάλουνε, να το ποδηγητήσουμε και να το καταστείλουνε.

    Μια δολοφονική πράξη από εγκληματικά στοιχεία πάει να γίνει η κολυμπήθρα του Σιλωάμ για τα μνημονιακά – κατοχικά καθάρματα που από χθες τρίβουν τα χέρια τους για την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε (αν όχι δημιουργήθηκε από τους ίδιους). Μέχρι και ο διακοσμητικός πρόεδρος της Δημοκρατίας παρουσιάστηκε να κάνει δηλώσεις. Η αντίληψη “συλλογικής ευθύνης” είναι πολύ επικίνδυνη και ξεκάθαρα αντιδημοκρατική. Το ζητούμενο αυτή την στιγμή είναι η ηρεμία και η νηφάλια αντιμετώπιση της κατάστασης από όλους στο πλαίσιο αυστηρής εφαρμογής του νόμου. Οι μόνοι που έχουν να κερδίσουν κάτι από μία εμφύλια αιματοχυσία είναι οι εχθροί της χώρας που περιμένουν να την πνίξει ο κύκλος του αίματος για να υλοποιήσουν ανενόχλητοι τα σχέδια τους.

    Τώρα όμως μάθαμε τα κόλπα τους και κυρίως μάθαμε από τα δικά μας λάθη. Ξαφνικά δεν θα ξεχάσουμε τους 5.000 νεκρούς συνανθρώπους μας, την φτώχεια και την εξαθλίωση που επέβαλαν σε ένα ολόκληρο λαό που ζει καθημερινά στην απόγνωση, την κατάθλιψη και την ανασφάλεια. Εχθρός μας δεν είναι ο διπλανός συνάνθρωπος μας είτε είναι έξυπνος ή βλάκας, νομοταγής ή παραβατικός, μαύρος ή κόκκινος. Ο εχθρός μας είναι στα κέντρα εξουσίας και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Για τα εγκληματικά στοιχεία και τις αποτρόπαιες πράξεις τους υπάρχει η ποινική νομοθεσία, ας εφαρμοστεί ότι ορίζουν οι νόμοι. Δεν χρειάζεται να λέμε το αυτονόητο σε μια ευνομούμενη πολιτεία.

    Όσοι δηλώνουμε δημοκράτες δεν πρέπει να ξεχνάμε την ρήση του Βολταίρου ” Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να το λες “. Αυτό όμως πρέπει να εφαρμόζεται στην πράξη και όχι στα λόγια. Για σκεφτείτε λίγο πιο πονηρά σκέφτονται να κυρήξουν παράνομο ένα κόμμα που το έχουν ψηφίσει 400.000+ Έλληνες, έχουν ήδη νομοθετήσει απαγορεύσεις για τις διαδηλώσεις και σκέφτονται να νομοθετήσουν νέες κατά των απεργιών. Αν τώρα κηρυχτεί παράνομη η Χ.Α αύριο ποιος θα έχει σειρά; Οι αγανακτισμένοι; το ΠΑΜΕ; οι αναρχικοί; Όποιος ενοχλεί (ή δεν εξυπηρετεί άλλο πια) το σύστημα.

    Ο πατριωτικός χώρος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ταυτιστεί με σκουπίδια. Εγκληματικά, αντικοινωνικά, ναζιστικά ή φασιστικά στοιχεία δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από την Ελληνική σημαία. Τα ολοκληρωτικά καθεστώτα και ιδεολογίες είναι αντίθετα με τον ανθρωπιστικό Ελληνικό πολιτισμό. Τον 20ο αιώνα ο Ελληνισμός έχυσε πολύ αίμα πολεμώντας κατά σειρά τον φασισμό, ναζισμό και κουμμουνισμό. Ο εγκληματίας θα είναι πάντα εγκληματίας ότι ιδεολογία και να δηλώνει και κάτω από όποια σημαία κρύβεται. Δεν υπάρχει καλή και κακή βία. Υπάρχουν όμως ανθρωποι που αγαπούν την χώρα, το λαό της, το έθνος και τον πολιτισμό αυτής της χώρας και ανήκουν σε όλες τις παρατάξεις. Υπάρχουν πατριώτες δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, ανένταχτοι ακόμη και αναρχικοί (και όμως υπάρχουν). Από την άλλη πάλι υπάρχουν προδότες και καθάρματα ανεξαιρέτως σε όλους τους χώρους. Ο πραγματικός πατριώτης, ο σωστός Έλληνας, ο καλός άνθρωπος, ο αληθινός δημοκράτης τείνει χέρι βοήθειας στον συνάνθρωπο του. Χτίζει σχέσεις πάνω σε όσα τους ενώνουν και όχι όσα τους χωρίζουν και τα πρώτα είναι απείρως περισσότερα και σημαντικότερα από τα δεύτερα.

    Εμείς οι ίσως αφελείς, γραφικοί και ιδεολόγοι συνεχίζουμε να προσπαθούμε για την επίτευξη της ενότητας των Ελλήνων στον αγώνα κατά των τυρράνων. Όποιος πιστεύει ότι η εθνική ενότητα είναι μια απάτη, προσπαθεί να καλύψει τις εγκληματικές του πράξεις κάτω από μια ιδεολογία, ή θέλει να ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου κατά των ‘άλλων’ θα μας βρει απέναντι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΩΝ ROTHSCILDS ΕΡΧΕΤΑΙ
    ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΩΝ ROTHSCHILDS ;
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ;
    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ KANENA ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΚΥΦΟΥΣ.
    ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΕΝΔΡΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση