GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επέκταση ωραρίου φαρμακείων στο Δήμο Πεντέλης

Στα θέματα ημερήσια διάταξης δέον να αναφερθεί η αποδοχή του αιτήματος του Συμβουλίου των φαρμακοποιών της πόλης για τροποποίηση του...


Στα θέματα ημερήσια διάταξης δέον να αναφερθεί η αποδοχή του αιτήματος του Συμβουλίου των φαρμακοποιών της πόλης για τροποποίηση του ωραρίου των φαρμακείων.
Τα φαρμακεία της πόλης με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι ανοιχτά εθελοντικά τη Δευτέρα και την Τετάρτη το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί στη Νέα και Παλαιά Πεντέλη. Στα Μελίσσια τα φαρμακεία θα είναι ανοιχτά το Σάββατο το πρωί.

Ο κ. Τάσος Καρατζής μίλησε για μεθόδευση πολιτικής, ώστε να ακολουθήσουν όλα τα καταστήματα την επέκταση του ωραρίου εις βάρος των υπαλλήλων.

Ο κ. Β. Κωστόπουλος μίλησε για ιδιαίτερη μεταχείριση μιας μειοψηφίας (των φαρμακοποιών) απέναντι σε ένα μεγάλο συλλογικό όργανο και ψήφισε παρών δηλώνοντας ότι η απόφαση αυτή ανοίγει την πόρτα και για άλλους κλάδους επαγγελματιών.

Κατά της εισήγησης του θέματος ψήφισαν οι κ.κ. Μ. Γραφάκος και Τ. Καρατζής.
ermispress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση