GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το βίντεο του ΠΑΜΕ για τη Χρυσή Αυγή

Βίντεο, στο οποίο περιγράφει τη δράση της Χρυσής Αυγής ανήρτησε το ΠΑΜΕ στην ιστοσελίδα του. Το βίντεο που έχει επιμεληθεί ομάδα στε...


Βίντεο, στο οποίο περιγράφει τη δράση της Χρυσής Αυγής ανήρτησε το ΠΑΜΕ στην ιστοσελίδα του. Το βίντεο που έχει επιμεληθεί ομάδα στελεχών του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου αποκαλει τα μέλη της Χρυσής Αυγής «δολοφονικά αγωνιστικά μαντρόσκυλα» και παρουσιάζει τη δράση και τους ξυλοδαρμούς σε αλλοδαπούς και όχι μόνο, προκειμένου όπως λένε τα στελέχη του ΠΑΜΕ να τρομοκρατηθεί η εργατική τάξη.
Μέσα στο βίντεο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ, αναφέρεται ότι «Η Χρυσή Αυγή είναι παιδί του συστήματος, διάδοχος των ταγμάτων Ασφαλείας, συμμορία θρασύδειλων τραμπούκων που χτυπούν και δολοφονούν μετανάστες, αγωνιστές και πρωτοπόρους εργάτες προσπαθώντας να σπείρουν το φόβο και την τρομοκρατία».

4 σχόλια

  1. Αγαπητοί σύντροφοι του ΠΑΜΕ. Θα συμφωνήσω σε όλα μαζί σας για τη Χρυσή Αυγή, αλλά πρέπει να γνωρίζει ο λαός ότι όλα αυτά πολλαπλασιασμένα επί 10 ισχύουν και για σας! Αν αυτοί είναι νοσταλγοί του Χϊτλερ εσείς είστε νοσταλγοί του χειρότερου δολοφόνου, Στάλιν. Αν η ΧΑ είναι παιδί του συστήματος, εσείς είστε πρωτότοκο αφού όλοι είστε διορισμένοι και χρηματοδοτούμενοι από το Σϋστημα και πρώτο το ΚΚΕ που αποδέχεται τη χρηματοδότησή του ως κόμμα και απολύει τους εργαζόμενούς του σαν συνεπής κεφαλαιοκράτης! Τους ίδιους και χειρότερους τραμπουκισμούς διαπράττεται εσείς σε κάθε πορεία και απεργία.
    Για να μην τα πολυλογούμε μία είναι η αλήθεια: Έχετε καταφέρει να είναι η χειρότερη βρισιά αν σε αποκαλέσει κανείς «φασίστα», αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερο να σε αποκαλέσει «κομμουνιστή». Γιατί αυτό το τελευταίο σημαίνει εκτός από αντιδημοκράτη (αφού πιστεύετε στη δικτατορία του προλεταριάτου) και σφαγέα του ελληνικού λαού, πολύ χριρότερου από τους ναζιστές κατακτητές. Αλλά όπως είπα, έχετε καταφέρει αυτά να ξεχαστούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. Η φυλλάδα του Θέμου Αναστασιάδη

    Το Πρώτο Θέμα κυκλοφόρησε με φωτογραφία του Παύλου Φύσσα μαχαιρωμένου, λίγο πριν ξεψυχήσει, στην αγκαλιά της κοπέλας του, ενώ περίμεναν το ασθενοφόρο. Και ο τίτλος της φυλλάδας του Θέμου Αναστασιάδη είναι: «Δεν ξεχνώ το φασισμό»...

    Επειδή όμως κι εμείς δεν ξεχνάμε, υπενθυμίζουμε:
    Είναι η φυλλάδα του Αναστασιάδη, το Πρώτο Θέμα, που λίγο πριν από τις εκλογές, ξεκίνησε το παραμύθι για τον εξωραϊσμό του ναζιστικού προφίλ της Χρυσής Αυγής, έχοντας στην πρώτη σελίδα κύριο θέμα με τίτλο «Πέτα τη γιαγιά... στη Χρυσή Αυγή» (1/4/2012). Στο εν λόγω «ρεπορτάζ» μαθαίναμε ότι οι γριούλες έχουν την άμεση βοήθεια της Χρυσής Αυγής όταν πηγαίνουν στα ΑΤΜ για αναλήψεις χρημάτων... Μόνο που στην εντυπωσιακή φωτογραφία που συνόδευε το στημένο «ρεπορτάζ» και στο δισέλιδο κείμενο που εμφάνιζε τους χρυσαυγίτες σαν «προσκοπάκια», πουθενά δεν αναφέρεται ότι: Η γιαγιούλα της στημένης φωτογραφίας και του στημένου «ρεπορτάζ» δεν ήταν παρά η μητέρα στελέχους της ναζιστικής συμμορίας και υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, που είχε επιστρατευτεί για να γίνει «πειστικότερο» από την φυλλάδα του Αναστασιάδη το εγκωμιαστικό της «ρεπορτάζ» για τη συμμορία.

    Είναι η φυλλάδα του Αναστασιάδη που στις 5/7/2012 κυκλοφόρησε με τίτλο στην πρώτη σελίδα της: «Άρχισε περιπολίες με τρεις εταιρείες σεκιούριτι η Χρυσή Αυγή». Είναι δηλαδή η φυλλάδα του Αναστασιάδη που ξεκίνησε το παραμύθι να εμφανίζει τα τάγματα εφόδου του ναζισμού σαν τάχα εγγυητές της «ασφάλειας του πολίτη» και να παρουσιάζει τους μαχαιροβγάλτες του φασισμού σαν Ρομπέν των Δασών!

    Είναι η φυλλάδα του Αναστασιάδη που στις 29/7/2012 διαφήμιζε με τίτλο στην πρώτη σελίδα της: «Το κάμπινγκ της Χρυσής Αυγής». Είναι δηλαδή η φυλλάδα του Αναστασιάδη που ανέλαβε να πλασάρει την παραστρατιωτική λειτουργία και εκπαίδευση των χρυσαυγιτών σαν δήθεν εκγύμναση του σώματος και του πνεύματος(!), έχοντας πολυσέλιδο «ρεπορτάζ», με το οποίο προέτρεπε τους αναγνώστες της να στέλνουν τα παιδιά τους να κάνουν αναψυχή στα κάμπινγκ της διδαχής του φασισμού και της κατήχησης στο ρατσισμό, στον εθνικισμό και στον εγερθιτου-τραμπουκισμό.

    Είναι η φυλλάδα του Αναστασιάδη που στις 5/8/2012 κυκλοφόρησε με τίτλο στην πρώτη σελίδα της: «Ο Μιχαλολιάκος απαγορεύει τα τούρκικα σίριαλ στους βουλευτές του και αρχίζει εκστρατεία κατά της τούρκικης σαπουνόπερας στην ελληνική TV». Είναι δηλαδή η φυλλάδα του Αναστασιάδη που ανέλαβε να βαφτίσει τους ούγκανους και τον φυρερίσκο τους, που δεν μπορούν να βάλουν σωστά τρεις λέξεις στην ίδια πρόταση, σαν αμύντορες της ελληνικής γλώσσας και εν γένει της πατρίδας.

    Αυτός είναι ο Αναστασιάδης, αυτή είναι η φυλλάδα του. Που μετά από τη δολοφονία του Φύσσα πάει να τυμβωρυχήσει πάνω στο αίμα του παλικαριού και να πουλήσει αντιφασιστική εγρήγορση. Ποιος; Ο Αναστασιάδης!

    Συμπέρασμα: Κάποιοι νομίζουν ότι με το απορρυπαντικό της υποκρισίας μπορούν να βγάλουν από πάνω τους τη στάμπα του φασισμού. Αλλά ματαιοπονούν. Γιατί η στάμπα από το αίμα που αφήνει πίσω του ο φασισμός μένει ανεξίτηλη.

    Πηγή: unfollow

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12.30, σφαγείς ήταν οι πρόγονοί σου, οι συνεργάτες των Γερμανών, οι γερμανοτσολιάδες και ταγματασφ-αλήτες και όχι ο απελευθερωτής του λαού, ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.

    Έπρεπε να εκτελεστείτε όλοι εσείς, οι εγκληματίες μετά την απελευθέρωση, αλλά σας έσωσαν οι πατρώνες σας, οι αγγλο-αμερικάνοι.

    Γι'αυτό στην Ελλάδα σε αντίθεση με όλη την Ευρώπη, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ-ΝΑΖΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ-ΧΟΥΝΤΟΠΟΙΗΣΗ (το 1974), ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, σαν του λόγου σου. Γι' αυτό έχουμε και Χρυσή Αβγή!

    Εσείς πνίξατε στο αίμα τον λαό που αντιτέκονταν τους Ναζί!

    Όσο για τον Στάλιν, που απελευθέρωσε την Ευρώπη από τον Ναζισμό, το μεγαλύτερο του έγλημα ήταν, που δεν κατέβηκε ο Κόκκινος Στρατός στην Αθήνα το 1944 και να κρεμάσει όλους τους δοσίλογους προδότες, σαν τους ταγματασφ-αλήτες προγόνους σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τον 6:54
    Μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις Ιστορία! ΟΙ νεκροί της γερμανικής Κατοχής είναι οι μισοί από όσους σκότωσαν οι Συμμορίτες στον Εμφύλιο. Οι Γερμανοί δεν γέμιζαν κοφίνια με βγαλμένα μάτια από αθώους Έλληνες ούτε σακκιά με κομμένες ρόγες γυναικών, ούτε σφαγμένους με κονσερβοκούτια. Ο Μελιγαλάς και ο Φενεός είναι δύο μόνο τραγικά μέρη που όμοιά τους δεν έχει η Γερμανική Κατοχή. Και οι φασίστες μας σκότωναν, κανείς δεν το αρνείται αυτό, αλλά πολύ περισσότερο οι κομμουνιστές. Άνοιξε τα μάτια σου. Πέρασε η εποχή σας κομπλεξικό ανθρωπάκι!
    Για τα 40 εκατομμύρια νεκρούς για τους οποίους ευθύνεται ο Στάλιν έχεις ακούσει τίποτα?
    Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Αλλά πρώτα πρέπει να τεθεί εκτός νόμου το ΚΚΕ και κυρίως οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση