GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η θρυαλλίδα του φονικού στο Κερατσίνι...

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου τραγουδιστή Παύλου Φύσσα μπροστά σε καφετέρια της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60 στο Κερατσίνι, έλαβε χώρα μπρ...

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου τραγουδιστή Παύλου Φύσσα μπροστά σε καφετέρια της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60 στο Κερατσίνι, έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια της ομάδας ΔΙΑΣ, η οποία στεκόταν άπραγη. Ήταν μία κοπέλα αστυνομικός που προέταξε το όπλο της στον 45χρονο δράστη καταφέρνοντας να τον ακινητοποιήσει και στη συνέχεια να τον συλλάβει. Το επίσης φοβερό είναι ότι η αστυνομικός φέρεται να φώναζε προς τους συναδέλφους της να την βοηθήσουν, αλλά αυτοί δεν κινήθηκαν με τη δικαιολογία ότι «οι δράστες είναι πολλοί». Έτσι, μόνη της η αστυνομικός έριξε στο έδαφος τον δράστη, τον ακινητοποίησε βάζοντάς του το όπλο στην πλάτη και του φόρεσε χειροπέδες. Η αστυνομικός, κατά τις πληροφορίες, είναι σε κατάσταση σοκ από την στάση των συναδέλφων της.
Κατά την διάρκεια της ανάκρισής του στην Ασφάλεια, ο 45χρονος Γ.Ρ. που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 34χρονο τραγουδιστή, παραδέχθηκε πως τον πήραν τηλέφωνο για να πάει στο «φονικό ραντεβού». Ο δράστης, ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού, παραδέχθηκε πως ανήκει στη Χρυσή Αυγή και μάλιστα είπε στους άνδρες της Ασφάλειας πως επισκεπτόταν πέντε με έξι φορές την εβδομάδα τα γραφεία του κόμματος.
Η είδηση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από “Xρυσαυγίτες” στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσουν επεισόδια σε διάφορες πόλεις της χώρας έξω από τα γραφεία της ΧΑ. Τα πρώτα επεισόδια σημειώθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά και Πάτρα, με αυτά της αχαϊκής πρωτεύουσα να είναι τα πιο σοβαρά, αφού βγήκε μέχρι και όπλο.
Στη Βουλή οι τόνοι ανέβηκαν καθώς βουλευτές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής «αρπάχτηκαν». Η ΧΑ συνεχίζει να αρνείται την οποιαδήποτε σχέση της με τον 45χρονο που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, με τον βουλευτή της Μιχάλη Αρβανίτη να υποστηρίζει πως το επεισόδιο έγινε λόγω… Ολυμπιακού και τους βουλευτές των υπόλοιπων κομμάτων να τον αποδοκιμάζουν.
Υπό την πίεση των γεγονότων στο Μελιγαλά, την απαξίωση του Κοινοβουλίου, την επίθεση σε αφισοκολλητές στο Πέραμα και την αποτρόπαια δολοφονία στο Κερατσίνι από δράστη προσκείμενο στη Χρυσή Αυγή, η κυβέρνηση ανακοίνωσε νομοθετικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση του ναζιστικού μορφώματος. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδιας δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα προωθήσει νομοθετικές παρεμβάσεις για την τροποποίηση άρθρων του ποινικού κώδικα σχετικά με τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και κατάρτιση ένοπλης ομάδας.
Η ευκαιρία είναι μοναδική για την εκκαθάριση του ζητήματος της ΧΑ, αλλά αυτό προϋποθέτει πραγματική βούληση και άμεση δράση. Επίσης, είναι αναγκαία η υποδειγματική τιμωρία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που αδράνησαν και άφησαν εκτεθειμένη την συνάδελφό τους.
http://rizopoulospost.com

1 σχόλιο

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος18 Σεπ 2013, 9:25:00 μ.μ.

    ΠΕΊΤΕ ΡΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΆ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΆΣΤΕ Γιώργος Ρουπακιάς..ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΠΑΊΖΟΥΝ ΠΡΌΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΔΉ ΚΆΝΟΥΝ ΕΠΙΘΈΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση