GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μ. Καρακλιούμη εξαπολύει (και προς τον Γ. Σγουρό) επίθεση...

Παραδοσιακά διαφορετική χαρακτηρίζει την προσέγγιση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης -αφήνοντας αιχ...

Παραδοσιακά διαφορετική χαρακτηρίζει την προσέγγιση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης -αφήνοντας αιχμές για τη στάση του περιφερειάρχη Γ. Σγουρού που επιδιώκει να είναι εκ νέου υποψήφιος με τη στήριξη των δύο κομμάτων- η Μαρία Καρακλιούμη, διατυπώνοντας τις επιφυλάξεις της για την επιτυχία του εγχειρήματος ανασύστασης της Κεντροαριστεράς.
Η αντιπεριφερειάρχης του Νότιου Τομέα Αθηνών και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, παραχωρεί συνέντευξη στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:
“Μεταξύ της συντηρητικής, δεξιάς προσέγγισης του κ. Σαμαρά, και της άκαμπτης μαινόμενης Αριστεράς του κ. Τσίπρα, υπάρχει εναλλακτική πρόταση, και αυτή είναι μια προοδευτική σοσιαλιστική διακυβέρνηση.
Είναι ο χώρος του δημιουργικού Κέντρου, που ανέκαθεν ήταν ο πυρήνας του πάλαι ποτέ μεγάλου ΠΑΣΟΚ. Δεν είμαι σίγουρη πως το ΠΑΣΟΚ σήμερα μπορεί να το κάνει, ή τουλάχιστον δεν δίνει την εντύπωση ότι μπορεί.
Αντιλαμβάνομαι την αναγκαιότητα να υπάρχει ένας θεματοφύλακας της σταθερότητας στη χώρα, αλλά δεν καταλαβαίνω την πολιτική της λήθης και της εξομοίωσης.
Άλλωστε, οι μεγάλες αλλαγές προκύπτουν από δημιουργικές διαφωνίες, και όχι από μίζερες συναινέσεις”, επισημαίνει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της στην “Εφημερίδα των Συντακτών” η Μαρία Καρακλιούμη.

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση