GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Απαγόρευσαν την είσοδο βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Βουλή;"

Προ ολίγου, κατά παράβαση κάθε ψήγματος συνταγματικής νομιμότητας αλλά και του Κανονισμού της Βουλής, απαγορεύθηκε η είσοδος στο κτί...


Προ ολίγου, κατά παράβαση κάθε ψήγματος συνταγματικής νομιμότητας αλλά και του Κανονισμού της Βουλής, απαγορεύθηκε η είσοδος στο κτίριο της Βουλής των βουλευτών Πολύβιου Ζησιμόπουλου και Νίκου Κούζηλου. Σημειωτέον ότι οι εν λόγω βουλευτές δεν αντιμετωπίζουν καμιά κατηγορία, ούτε τώρα ούτε στο παρελθόν, πάραυτα τελείως αδικαιολόγητα η αστυνομική φρουρά της βουλής τους αρνήθηκε. Προφανώς η απαγόρευση ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους βουλευτές του Κινήματος, ασχέτως αν σε αυτούς έχει αποδοθεί κάποια κατηγορία ή όχι. Η εντολή απαγόρευσης δόθηκε προφορικά από τον ίδιο τον πρόεδρο της Βουλής, γεγονός που αυτομάτως ακυρώνει την ίδια την υπόσταση του κοινοβουλίου και της ανεξαρτησίας του θεσμού.
Αναγνώστης

4 σχόλια

  1. ΨΕΥΤΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΙ ΕΙΝΙΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΦΑΣΙΖΟΝΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΗΓΕΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΌ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν αποδειχτεί (και σύντομα) η εγκληματική οργάνωση, τότε ο Δένδιας έκανε πραξικόπημα και θα πρέπει να τιμωρηθεί ο ίδιος, ο εισαγγελέας και οι υποκινητές. Διαφορετικά έχει καταλυθεί η δημοκρατία. Θα μου πεις: τώώώώρα. Τώρα όμως φάνηκε, αν δεν αποδειχτεί (και σύντομα) η εγκληματική οργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν έκαναν τούς νταβατζηδες της κοινωνίας με τις πλάτες της αστυνομίας και της ΕΥΠ ήταν όλα ωραία παλιορουφιανε; Τι προσπαθείς να μας πεις τώρα ότι ήταν "καλα παιδιά" ; Στην μπουζου όλοι τούς, να δούμε πώς θα τα βγάλουν πέρα με τούς ομοεθνείς αυτών πού χτυπούσαν τόσο καιρό. Μια χαρά θα περάσουν οι λαθρομετανάστες στις φυλακές με τα κοριτσάκια της χρυσής αυγής. Γουσταρω πολύ να τούς δω με τις ριγέ στολές... και δε θα είναι πιτζαμες.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση