GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πωλούσε οικόπεδα που δεν της ανήκαν!

Τη γυναίκα που είχε πουλήσει οικόπεδο στη Βούλα χωρίς να της ανήκει εντόπισε και συνέλαβε η αστυνομία. Η 50χρονη είχε εξαπατήσει... ...


Τη γυναίκα που είχε πουλήσει οικόπεδο στη Βούλα χωρίς να της ανήκει εντόπισε και συνέλαβε η αστυνομία. Η 50χρονη είχε εξαπατήσει... έναν Ελληνα εισπράττοντας 740.000 ευρώ για ένα ακίνητο το οποίο όμως δεν ήταν δικό της.

Από τον Απρίλιο του 2009 η συγκεκριμένη γυναίκα συμμετείχε σε κύκλωμα και κατάφερε να εξαπατήσει τον αγοραστή, εμφανιζόμενη με πλαστό δελτίο ταυτότητας, με τα στοιχεία της πραγματικής κατόχου του οικοπέδου.

Σε βάρος της είχε σχηματιστεί ποινική δικογραφία, αλλά δεν είχε καταστεί δυνατή η εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητάς της και για αυτό το λόγο, με εντολή Εισαγγελέα, είχαν δημοσιοποιηθεί οι φωτογραφίες της.

Τελικά οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να την εντοπίσουν έπειτα από έρευνα και τη συνέλαβαν.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση