GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση για τις σχεδιαζόμενες απολύσεις στο ΥΠΕΘΑ

Ο Βουλευτής Επικρατείας και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής, Δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξή...


Ο Βουλευτής Επικρατείας και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής, Δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση :
«Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, επιβεβαιώνει αυτό το οποίο πιστεύει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Ότι η σύγχρονη πολιτική διέπεται από την βασική αρχή του Πόντιου Πιλάτου.
Είναι γνωστό ότι στα πλαίσια της κινητικότητας-απολύσεις που προστάζει η τρόικα μέσω του συγκεκριμένου Υπουργείου, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει μπει στη διαδικασία απόλυσης εκατοντάδων εξειδικευμένων υπαλλήλων που ασχολούνται με την επισκευή και τη συντήρηση του στόλου και των ναυστάθμων, παραδίδοντας την άμυνα της χώρας σε ιδιωτικές εταιρείες.
Με την υπογραφή του φαρδιά-πλατιά, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σχετική Ερώτηση που του κατέθεσα στις 26 Αυγούστου, μου απαντά επίμτης ουσίας ότι νίπτει τας χείρας του, παριστάνει ότι δεν ξέρει τίποτα και με παραπέμπει ως αρμόδιο να μου απαντήσει, στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.
Τα σχόλια περιττεύουν.
ΥΓ. Μέχρι στιγμής απάντηση από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έχω λάβει».



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση