GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μελλοντικός ΑΝΕΡΓΟΣ δάσκαλος σχολιάζει περί παιδείας και μετεγγραφών

Προς τον Προεδρο της Ελληνικης Δημοκρατιας κύριο Κάρολο Παπούλια Προς τον Προθυπουργό κύριο Αντώνη Σαμαρά Προς Υπουργό Παιδείας κύ...


Προς τον Προεδρο της Ελληνικης Δημοκρατιας κύριο Κάρολο Παπούλια
Προς τον Προθυπουργό κύριο Αντώνη Σαμαρά
Προς Υπουργό Παιδείας κύριο Κ. Αρβανιτόπουλο...
Προς Προεδρο Π.Τ.Δ.Ε. πανεπηστίμιο Ιωαννίνων Μικρόπουλο Αναστάσιο
(Προς όλα τα Μ.Μ.Ε.)

Είμαι φοιτητής Παιδαγωγικού τμήματος Αλεξ/πολης. Όταν έμαθα τα αποτελέσματα των βάσεων 2012 χάρηκα πάρα πολύ αλλα συγρόνως δυσαρεστήθηκα έχοντας στο μυαλό μου την αγωνία των γονιών μου,δηλαδή πως θα τα βγάλουν πέρα όπου θέλουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και των 3ων παιδιών τους, πόσο μάλλον τα όνειρα των 2 μικρότερων (εμένα και της αδερφής μου-δίδυμα) .Μέχρι τον Απρίλιο του 2013 περίμενα με μεγάλη αγωνία τι θα γίνει με τις μετεγγραφές, ώσπου και ψηφίστηκαν και άρχισαν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις!Δε θα σχολιάσω την καθόλου οργάνωση του κράτους, έτρεξα και εγώ και έκανα την αίτηση!
Τα αποτελέσματα βγήκαν 3-4 μηνες αργότερα και όχι πριν την εξεταστική του εαρινού εξαμήνου. Πρώτη μου επιλογή ήταν το αντίστοιχο τμήμα των Ιωαννίνων, διότι εγώ κατοικώ στην Άρτα και η δίδυμη αδερφή μου φοιτεί στα Ιωαννινα. Βγήκε η απόφαση και με κάλεσε η γραμματεία να καταθέσω τα δικαιολογητικά (αρχές Αυγούστου συγκεκριμένα). Την ίδια στιγμή ρώτησα την γραμματεία πότε θα γνωρίζω που θα βρίσκομαι,και λογικά όπως υπέθεσε,πριν την εξεταστική Σεπτεμβρίου,μου απάντησε. Από τοτε μέχρι σήμερα δεν έχω μάθει κανένα νεότερο....και σας ρωτώ:
Τι κάνω εγώ τώρα??
Να πάω να εξεταστώ στην Αλεξ/πολη??
Που να μείνω?
Έχουμε την δυνατότητα να κράταμε 2-3 σπίτια?
Πως θα πληρώσω τα μεταφορικά όταν ο πατέρας μου είναι δ. υπάλληλος (με απίστευτες περικοπές), η μητέρα μου άνεργη και ο αδερφός μου επίσης άνεργος??
Όπως καταλαβαίνετε ζω σε ένα αβέβαιο αύριο. Είναι που είναι λόγω των καταστάσεων, αλλα φανταστείτε έναν νέο όπου μόλις τελειώνει το σχολείο, περνά στην σχολή που επιθυμεί, γνωρίζοντας οτι οταν πάρει πτυχίο δεν θα μπορεί να δουλέψει πάνω στην ειδικότητα του, να μην μπορεί να σπουδάσει. Γιατί αυτό συμβαίνει, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ.
ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ....
Απεγνωσμενος φοιτητης
Μελλοντικός ΑΝΕΡΓΟΣ Δασκαλος!
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση