GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτά είναι τα τηλεφωνήματα που έγιναν πριν και μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Από τις περίπου εννέα το βράδυ, την Τρίτη που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας, μέχρι και τις οκτώ το απόγευμα της επόμενης ημέρας έγιναν εκα...

Από τις περίπου εννέα το βράδυ, την Τρίτη που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας, μέχρι και τις οκτώ το απόγευμα της επόμενης ημέρας έγιναν εκατοντάδες τηλεφωνικές κλήσεις ανάμεσα σε στελέχη της Χρυσής Αυγής και βουλευτές.
Από τα σχεδιαγράμματα που έρχονται στη δημοσιότητα από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης φαίνεται πως ένας από τους συλληφθέντες εμφανίζεται να έχει επικοινωνήσει 14 φορές με έναν από τους έξι βουλευτές οι οποίοι έχουν συλληφθεί και ισάριθμες φορές με τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Μάλιστα εμφανίζεται ο σταθερός αυτός αριθμός να ανήκει στον Νίκο Μιχαλολιάκο.



Αναλυτικότερα:
Σύμφωνα με τα όσα έχει φέρει στη δημοσιότητα ο κοριός της ΕΛΑΣ, στις 23:31 της 17ης Σεπτεμβρίου, λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία του Π. Φύσσα, υπάρχει απόστρατος ο οποίος τηλεφωνεί στον Ρουπακιά.
Τρία λεπτά μετά του τηλεφωνεί πίσω ο Ρουπακιάς.
Επιπλέον, τη βραδιά της δολοφονίας ο Γιάννης Λαγός από τις 21:20 τηλεφωνεί μέχρι και τις 02:40 στον Πατέλη 20 φορές και 14 φορές ο Πατέλης στον Λαγό. Την ίδια νύχτα ο Λαγός τηλεφωνεί δύο φορές στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης.
Την επομένη της δολοφονίας ο Πατέλης που είναι ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Νίκαια τηλεφωνεί σε σταθερό στο οποίο φέρεται ως συνδρομητής ο Ν. Μιχαλολιάκος, ενώ από το ίδιο υλικό προκύπτει συνομιλία του βουλευτή Γ. Λαγού με το συνάδελφό του Ηλία Παναγιώταρο.
Ο Γ. Λαγός εμφανίζεται να έχει ξεχωριστό ρόλο καθώς διατάσσει επί της ουσίας μέλη του κόμματος, πιθανότατα των "ταγμάτων εφόδου", να εξαφανιστούν άμεσα ώστε να μην λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Επίσης, έχουν γίνει δεκάδες κλήσεις με οκτώ ιδιώτες, ανάμεσα στους οποίους είναι ένας συλληφθέντας και ένας καταζητούμενος.

2 σχόλια

  1. Μόνο μια σοβαρή, πατριωτική, αυστηρή αλλά δίκαιη Δεξιά μπορεί να είναι φράγμα στην Άκρα Αριστερά και στην Άκρα Δεξιά.

    Τα περί «ποιοτικών» διακρίσεων της ανομίας είναι απλά άλλοθι των άλλων ολοκληρωτικών, των παρενδυτικών φασιστών, που υποδύονται τους «προοδευτικούς» και θέλουν να έχουν κάβα την δική τους βία.

    Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
    http://www.antinews.gr/2013/09/29/228864/
    .................................
    Μάλιστα οι φασίστες βρήκαν τον νέο αρχηγό τους...Όμως για τον Μελησανιδη πρώην δάσκαλο σχολής οδηγών δεν λέει τίποτα, για το διχτυο 21 τίποτα ...εδώ οι μυστικές υπηρεσίες τον συμμάχων καλούνται να τους βάλουν ΦΥΛΑΚΗ και τα σταγονίδια ...αυτά και δεν λέω άλλα..
    άντε ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ έρχεται και η σειρά σου...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ....ας κλαίει ο Σαμμαρας στης ΗΠΑ...Ας Κλαίει...όσο θέλει

    Θ.Τ.Μ.Κ..3928

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω τι λές ρε παιδί μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση