GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποχρεώνουν τους υπαλλήλους να φοράνε πάνες για να δουλεύουν ασταμάτητα

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι μια αμερικανοκορεάτικη εταιρία κατασκευής ηλεκτρολογικών συστημάτων με έδρα την Ονδούρα, ανάγκα...


Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι μια αμερικανοκορεάτικη εταιρία κατασκευής ηλεκτρολογικών συστημάτων με έδρα την Ονδούρα, ανάγκαζε τους υπαλλήλους της να φορούν...
πάνες με σκοπό να αυξηθεί η παραγωγικότητά τους.
Το περασμένο Σάββατο, ο εκπρόσωπος του σωματείου των εργαζομένων κατήγγειλε τη βίαιη καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, οι οποίοι υποχρεώνονταν να φοράνε πάνες ενηλίκων για να αποφευχθεί η επίσκεψή τους στην τουαλέτα.

Πρόσθεσε ότι ο εργοδότης δεν προμήθευε τους υπαλλήλους με τις πάνες, αλλά ήταν εκείνοι που τις αγόραζαν και κυρίως οι γυναίκες, που φοβούνται περισσότερο μήπως χάσουν τη δουλειά τους, αφήνοντας για λίγα λεπτά τη δουλειά τους για να πάνε στην τουαλέτα.

Κι ενώ οι υπεύθυνοι του εργοστασίου επιμένουν ότι δεν έχουν παραβιαστεί ποτέ τα δικαιώματα των εργαζομένων, ο υπουργός Εργασίας της χώρας έχει ήδη στείλει στις εγκαταστάσεις κλιμάκιο 30 ανδρών, το οποίο ερευνά την εγκυρότητα των κατηγοριών.

Το εργοστάσιο κατασκευής Ηλεκτρολογικών Συστημάτων λειτουργεί στην Ονδούρα τα τελευταία 30 χρόνια, απασχολώντας συνολικά 3.500 υπαλλήλους.
sofokleousin.gr

1 σχόλιο

  1. Κατά τα άλλα ο ιδιωτικός τομέας έχει ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπο όπως εδώ που απαγορεύεται σε υπαλλήλους του μεγαλύτερου παιχνιδοσουπερμαρκετ να κάθονται σε καρέκλα.
    Ο δημόσιος τομέας σας πείραξε γιατί εκεί υπήρχε πιο ανθρώπινο πρόσωπο όπως και πρέπει και αντί να αγωνιστείτε για να καλυτερεύσει έστω και δια της βίας ο ιδιωτικός τομέας λυσσάξατε να τον καταστρέψετε λές και έφταιγαν οι ΑΠΛΟΙ εργαζόμενοι εκεί.
    Ούτε ενα λαμόγιο golden boy δεν θίχτηκε
    μόνο οι απλοί εργαζόμενοι των 900-1000
    Ευρώ.
    Τι και αν φωνάζανε οι γραφικοί ότι ο τελικός στόχος είναι όλοι οι εργαζόμενοι και η Δημοκρατία, δηλαδή η ατομικές ελευθερίες εσείς εκεί πανηγυρίζατε όλο χαρά με τις ανθρωποθυσίες.
    Όταν τα παιδιά σας την γυναίκα σας αλλά και εσάς θα σας πηδάνε στην κυριολεξία οι εργοδότες και θα σας έχουν και κρεββάτια-ράντζα για να κοιμάστε στην δουλειά λόγω 18ώρου ραγιάδες κρετίνοι θα αναρωτιέστε πώς φθάσατε ώς εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση