GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θα πρωταγωνιστήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Η διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας...


Η διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας...

έδωσε την ευκαιρία στον Αντόνιο Κόντε να κάνει μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με Ιταλούς δημοσιογράφους, από την οποία προέκυψε πως ο τεχνικός της Γιουβέντους είναι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είμαστε πιο έμπειροι από πέρσι και πιο δυνατοί. Ξέρουμε αυτό που μας περιμένει και θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιουβέντους θα είναι ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες. Θα δυσκολέψουμε κάθε αντίπαλο, είμαι βέβαιος για αυτό», είπε με σιγουριά ο Κόντε.

Η «Μεγάλη Κυρία», πάντως, δείχνει να είναι, τουλάχιστον, ένα βήμα πίσω από τα… μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. «Σίγουρα δεν έχουμε τις οικονομικές δυνατότητες των άλλων μεγάλων ομάδων. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε χαμένοι από… χέρι. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να καλύψουμε την απόσταση που μας χωρίζει από τους αντιπάλους μας. Και αυτό θα γίνει με σκληρή δουλειά, με εμπνεύσεις και με φαντασία, κάτι που δεν λείπει από το ιταλικό ποδόσφαιρο», ήταν το σχόλιο του προπονητή της «Γιούβε».

Πόσες πιθανότητες έχουν οι ιταλικές ομάδες να φτάσουν μέχρι το τέλος; Ο Κόντε είναι αισιόδοξος. «Καλή πορεία μπορούμε να κάνουμε και εμείς και η Μίλαν και η Νάπολι. Δεν ξέρω αν μπορούμε να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ, ίσως είναι νωρίς ακόμα για μια ιταλική ομάδα να φτάσει τόσο ψηλά», εκτιμά ο Κόντε.

Ο Μισέλ Πλατινί εξέφρασε την ευχή να απονείμει το Τσάμπιονς Λιγκ στη Γιουβέντους πριν ολοκληρώσει τη θητεία του στον προεδρικό θώκο της ΟΥΕΦΑ. Ο Κόντε έχει έτοιμη την απάντηση. «Πότε λήγει η θητεία του; Το 2015; Ίσως θα έπρεπε να ανανεωθεί για μερικά χρόνια ακόμα. Μέχρι τότε, δεν νομίζω να προλαβαίνουμε», είπε γελώντας ο Αντόνιο Κόντε, ίσως θέλοντας να δείξει πως η ομάδα του δεν είναι ακόμα έτοιμη να φτάσει στον… Όλυμπο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση