GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ΜΜΕ στα Σκόπια μεταδίδουν τη σύλληψη Μιχαλολιάκου

Το σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης των Σκοπίων μεταδίδει την είδηση της σύλληψης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου...


Το σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης των Σκοπίων μεταδίδει την είδηση της σύλληψης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτών της.
Η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Ουτρίνσκι Βέσνικ» σημειώνει ότι «η κατηγορία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μπορεί να οδηγήσει στον εκτοπισμό του νεοναζιστικού κόμματος από την ελληνική Βουλή, κάτι το οποίο έχουν ζητήσει από την Ελλάδα πολλές διεθνείς οργανώσεις εξαιτίας των βίαιων επιθέσεων εις βάρος μεταναστών και τη διάδοση μισαλλοδοξίας από υποστηρικτές του κόμματος αυτού».
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι σημερινές συλλήψεις «αποδεικνύουν ότι η ελληνική Δικαιοσύνη μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματική όταν θελήσει».
Τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων αναφέρουν ακόμη ότι οι συλλήψεις αυτές έγιναν μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής και προσθέτουν ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα συλλαμβάνεται αρχηγός και βουλευτές πολιτικού κόμματος μετά την πτώση της δικτατορίας το 1974.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός των Σκοπίων «Κάναλ 5» αναφέρει ότι μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλ.Παναγιώταρος, ο οποίος είχε προπηλακίσει έναν οδηγό φορτηγού από την ΠΓΔΜ «και μας έχει αποκαλέσει στη Βουλή της Ελλάδας ως γυφτοσκοπιανούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση