GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο!

Ζευγάρι πέθανε με διαφορά 16 ωρών. Ολοι πασχίζουμε να βρούμε το ιδανικό ταίρι στη ζωή μας και κάποιοι το έχουν καταφέρει με πολλή με...


Ζευγάρι πέθανε με διαφορά 16 ωρών. Ολοι πασχίζουμε να βρούμε το ιδανικό ταίρι στη ζωή μας και κάποιοι το έχουν καταφέρει με πολλή μεγάλη επιτυχία. Στην κορυφή του ευτυχισμένου έγγαμου βίου βρέθηκε ένα ζευγάρι από την Αμερική. Εζησαν μαζί για πάνω από 70 (!) χρόνια και πέθαναν με διαφορά 16 ωρών αυτή την εβδομάδα.
Πρόκειται για τον Ρόμπερτ και την Νόρα, οι οποίοι ζούσαν σε ξενώνα ηλικιωμένων στο Ιλινόις και ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Ο Ρόμπερτ έπασχε από Πάρκινσον, ενώ η σύζυγός του ταλαιπωρούνταν από πνευμονία.
Τα προβλήματα υγείας δεν λύγισαν το ζευγάρι ούτε στη ζωή, αλλά ούτε και στο θάνατο. Πρώτος έφυγε ο Ρόμπερτ, αλλά η γυναίκα του απέδειξε πως ο θάνατος δεν νικά την αγάπη και τον ...ακολούθησε 16 ώρες μετά στον άλλο κόσμο.
Ο γιος τους κάνει λόγο για "ευλογία", αφού κανένας από τους δύο δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να ζει χωρίς τον άλλο. Η κηδεία τους θα γίνει σήμερα Κυριακή.
egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση