GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βροχή τα ... τροχαία λόγω ολισθηρού οδοστρώματος στο Ηράκλειο

Δεν πρόλαβαν να πέσουν οι πρώτες ψιχάλες της βροχής και το οδόστρωμα μετατράπηκε σε επικίνδυνη ... γλίστρα για τους οδηγούς. Νωρίτερα ...

Δεν πρόλαβαν να πέσουν οι πρώτες ψιχάλες της βροχής και το οδόστρωμα μετατράπηκε σε επικίνδυνη ... γλίστρα για τους οδηγούς.
Νωρίτερα καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε στην εθνική οδό προς Ηράκλειο στο ύψος του Κακού Όρους. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η καραμπόλα σημειώθηκε όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο διαχωριστικό στηθαίο. Στη συνέχεια τα αυτοκίνητα έπεφταν το ένα πάνω στο άλλο σαν ... ντόμινο με αποτέλεσμα να σχηματιστεί ουρά με τρακαρισμένα ΙΧ.
Νωρίτερα δυο ακόμη τροχαία σημειώθηκαν στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης στα Σπήλια. Στο πρώτο τροχαίο ενεπλάκησαν δυο δίκυκλα ενώ στο δεύτερο ένα φορτηγό και ένα δίκυκλο. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τους τραυματίες στο Βενιζέλειο Νοσοκομειο.
http://www.prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση