GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλείστε ένα δωμάτιο στους... αιθέρες – Το Boeing 747 που έγινε ξενοδοχείο 27 δωματίων [εικόνες]

Ανθρωποι έχουν ξανακοιμηθεί μέσα σε αυτό. Αλλωστε πρόκειται για ένα Βoeing 747, που... αλώνιζε στους αιθέρες. Ποτέ όμως κανείς δεν έχει α...

Ανθρωποι έχουν ξανακοιμηθεί μέσα σε αυτό. Αλλωστε πρόκειται για ένα Βoeing 747, που... αλώνιζε στους αιθέρες. Ποτέ όμως κανείς δεν έχει αισθανθεί μέσα σε αυτό το γιγάντιο αεροσκάφος σαν στο σπίτι του. Για αυτό φρόντισε ένας εφευρετικός επιχειρηματίας, ο οποίος το αγόρασε και το μετέτρεψε σε ξενοδοχείο όταν χρεοκόπησε αεροπορική εταιρεία στην οποία ανήκε.

Πλέον, το αεροπλάνο που είχε 450 θέσεις διαθέτει 27 «δωμάτια», τα οποία διαθέτουν όλες τις πολυτέλειες ενός «κανονικού» ξενοδοχείου, απλά λίγο πιο... στριμωγμένα. Μάλιστα με λίγα περισσότερα χρήματα οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν το παιδικό τους όνειρο, αφού θα γίνουν «πιλότοι» μένοντας στη σουίτα στην οποία έχει διαμορφωθεί πλέον το κοκπιτ.

Εμπνευστής της ιδέας ένας Σουηδός επιχειρηματίας, ο Οσκαρ Ντιβς, ο οποίος δημιούργησε αυτό το ξενοδοχείο στο... φυσικό του περιβάλλον, στο αεροδρόμιο Αρλάντα, κοντά στη Στοκχόλμη.
Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση