GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eπίθεση δέχθηκε ο Καμμένος στo Kερατσίνι...

Θύμα επίθεσης έπεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Αμφιάλη. Οπως έγινε γνωστό ο ...

Θύμα επίθεσης έπεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Αμφιάλη.
Οπως έγινε γνωστό ο Πάνος Καμμένος δέχτηκε φραστική επίθεση και προπηλακίστηκε από νεαρούς συγκεντρωμένους στο Κερατσίνι και φυγαδεύτηκε με μοτοσυκλέτα συνεργάτη του. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες άγνωστοι έσπασαν το τζάμι στο συνοδευτικό αυτοκίνητο, ενώ ο Πάνος Καμμένος φυγαδεύτηκε με ματωμένη μύτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ertopen η ομάδα των νεαρών επιτέθηκε στον κ. Καμμένο με γροθιές αλλά και με καδρόνια.
Σε ανακοίνωσή τους για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επεσήμαιναν την ανάγκη διαμόρφωσης ενός πατριωτικού δημοκρατικού μετώπου «απέναντι στη μαύρη συμμαχία».
«Όσο οι ναζιστές, με παραινέσεις πολιτικών και "δημοσιογράφων", ετοιμάζονται να αναρριχηθούν στην εξουσία σα νέοι εταίροι της συγκυβέρνησης των δανειστών, τόσο θα αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους ρόλο», σχολίαζαν χαρακτηριστικά.

1 σχόλιο

  1. Όσο "δικαίωμα" έχει ο Καμμένος να λιντσάρει όποιον Πάχτα θέλει, το ίδιο "δικαίωμα" έχει ο οποιοσδήποτε αντίπαλός του, να λιντσάρει τον Καμμένο!
    Ο μικρόνους, δεν κατάλαβε ότι με τα λιντσαρίσματα οικοδομεί μια κοινωνία-ζούγκλα!
    Έσπειρε ανέμους, και θερίζει θύελλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση