GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H παρουσίαση του δίσκου "Ξεριζωμός - 91 χρόνια μετά..."‏

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του νέου δίσκου των Χρήστου Παπαδόπουλου και Κώστα Μπαλαχούτη " Ξεριζωμός - 91 χρόνια μετά...

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του νέου δίσκου των Χρήστου Παπαδόπουλου και Κώστα Μπαλαχούτη "Ξεριζωμός - 91 χρόνια μετά..." την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013 στο Αμφιθέατρο του 9,84 στο Γκάζι (Τεχνόπολις).
Τη μουσική υπογράφει ο συνθέτης και πολυμουσικός Χρήστος Παπαδόπουλος και τους στίχους ο συγγραφέας και ερευνητής Κώστας Μπαλαχούτης.
Στον Ξεριζωμό (κύκλος τραγουδιών με αφορμή την καταστροφή της Σμύρνης και το διωγμό από τη Μικρά Ασία και τον Πόντο) συμμετέχουν κορυφαίοι ερμηνευτές και ξεχωριστοί άνθρωποι του τραγουδιού, όπως οι: Αντώνης Βαρδής, Βασίλης Καρράς, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιώργος Μαργαρίτης, Σταμάτης Κραουνάκης, Λεωνίδας Βελής, Μπάμπης Τσέρτος, Νίκος Μακρόπουλος, Λάμπρος Καρελάς, Νάντια Καραγιάννη, Γιώτα Νέγκα, Γιάννης Βαρδής, Μαρία Αναματερού, Κώστας Αγέρης.
Το e-Pontos βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει όλο το ρεπορτάζ και πλούσιο φωτογραφικό υλικό εδώ...
e-Pontos

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση