GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σύζυγος του Άσαντ, Άλμα, ανεβάζει στο instagram εικόνες μιας χαρούμενης Συρίας!

Η Συρία μπορεί να βρίσκεται στη δίνη μιας πολεμικής σύρραξης, ωστόσο η πρώτη κυρία της χώρας, η σύζυγος του Άσαντ θέλει μέσω των social m...

Η Συρία μπορεί να βρίσκεται στη δίνη μιας πολεμικής σύρραξης, ωστόσο η πρώτη κυρία της χώρας, η σύζυγος του Άσαντ θέλει μέσω των social media να δώσει ένα διαφορετικό "χρώμα" στη χώρα της. Η πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιείται από το καθεστώς ως ένα εργαλείο προπαγάνδας, καθώς προσπαθούν να πουλήσουν ένα ψέμα προς τον έξω κόσμο ότι όλα είναι καλά.

Η Άσμα αλ Άσαντ, "καλείται" μέσω Twitter να καλύψει τις όποιες ωμότητες του συζύγου της με μια σειρά ειδυλλιακών φωτογραφιών με την ίδια να σκορπά χαμόγελα αγκαλιά με πολίτες και να μοιράζει φαγητό σε πρόσφυγες.

Τα φωτογραφικά αυτά στιγμιότυπα, απεικονίζουν την γεννημένη στη Βρετανία Άσμα να έχει μετατραπεί σε μια σύγχρονη Αντουανέτα, μακριά από την πραγματικότητα τη στιγμή που η χώρα της σπαράσσεται από πόνο και δυστυχία.



Πηγή: dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση