GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Killah P(ast) - Angelus Novus‏

Aπό τον Θάνο Παναγιωτόπουλο. Το αντιφασιστικό πνεύμα του Παύλου Φύσσα διαπερνά το σκοτεινό πλέγμα της ιστορίας, συντρίβει το έρεβος τ...

Aπό τον Θάνο Παναγιωτόπουλο.

Το αντιφασιστικό πνεύμα του Παύλου Φύσσα διαπερνά το σκοτεινό πλέγμα της ιστορίας, συντρίβει το έρεβος της μισαλλοδοξίας και διατρέχει τον ορίζοντα της αιώνιας πορείας προς την ελευθερία.
Τα βάρβαρα διεστραμμένα χέρια του φανατισμού και της άγνοιας ποτέ δεν θ' αγγίξουν το πνευματικό λίκνο του ανθρώπου: το φως, την ελευθερία, τη δικαιοσύνη.
Μια επανάσταση διαρκής, αθόρυβα εκκωφαντική, κατακλύζει, τώρα και πάντα, την αιώνια νεότητα του οικουμενικού πολιτισμού των Ελλήνων, που γίνεται άνεμος και αστραπή, για να διαλύσει με τη ρομφαία της τη βαρβαρότητα της αχρείας καταπίεσης και του λυσσώδους ψεύδους.
Οι καμπάνες της ελευθερίας καλούν επιτακτικά τα αποσπάσματα της δημοκρατίας.
Κανένας οίκτος, κανένα έλεος, καμιά ανοχή για τους φασίστες και τους μνημονιακούς δωσίλογους, που τους υποθάλπουν.
Το πένθος για το αίμα του ποιητή της ελευθερίας που χάθηκε, ας γίνει αποφασιστική γενναιότητα και ανελέητη νέμεση.
Κάθε ελεύθερος πολίτης, ας γίνει ο αδυσώπητος τιμωρός του φασιστικού μαχαιριού, που σφραγίζει με το αίμα των αδούλωτων πολιτών την παράδοση της Ελλάδας στη σύγχρονη Πολιτική Συμμορία του Μνημονίου.
Ο εφησυχασμός είναι συνενοχή και η σιωπηλή ενδοτικότητα εκχώρηση των θέσμιων και ιερών της δημοκρατικής πολιτείας στους φασίστες και τα κυβερνητικά αφεντικά τους.
Το αίμα του Παύλου Φύσσα ας γίνει ορμητικό και μανιασμένο ποτάμι ελευθερίας, που θα παρασύρει οριστικά τους κυβερνητικούς νεοφασίστες και τους δολοφονικούς ναζιστές στον βόρβορο της ιστορίας.
P.S. Οι σκοταδιστές φασίστες και οι μισαλλόδοξοι θρησκόληπτοι της κοινωνίας, που έστησαν ενέδρα στα αγαθά της ζωής και της ελευθερίας μας, θα υποστούν τη συντριπτική τιμωρία που τους αξίζει, από τη δικαιοκρατική λειτουργία της νικηφόρας δημοκρατίας.

3 σχόλια

  1. ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 40 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΤΕ ΦΕΡΑΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΝ ΤΟΣΟ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΠΑΣΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση