GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παρασκήνιο της μεταγραφής Κωστόπουλου στο Mega

Το Mega ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλο για την παρουσίαση της εκπομπής «Πρωινό Mou». Μαζί του θα είναι ο Δημήτρης Ουγγ...

Το Mega ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλο για την παρουσίαση της εκπομπής «Πρωινό Mou». Μαζί του θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Βίκυ Παγιατάκη, ο Άκης Πετρετζίκης και ο Άρης Καβατζίκης.
Παράλληλα ξεκινά κι η προετοιμασία για τη βραδινή εβδομαδιαία του εκπομπή που θα ενταχθεί σύντομα στο πρόγραμμα του Mega.
Με αυτή την κίνηση το κανάλι της Μεσογείων κάνει την αντεπίθεσή του παίρνοντας ένα πρόσωπο του ΑΝΤ1 και δημιουργώντας έναν ισχυρό αντίπαλο για το δίδυμο Λιάγκα - Σκορδά.
Επιπλέον ο κ. Κωστόπουλος θα κάνει και βραδινή εκπομπή αντίστοιχη με αυτή που παρουσίαζε στο κανάλι του Αμαρουσίου.
Το παρασκήνιο της μεταγραφής
Ολα άρχισαν πριν από μερικές ημέρες, όταν από το γραφείο του Γιάννη Λάτσιου ακούστηκαν φωνές έντονου καβγά. Στο γραφείο του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 βρισκόταν ο Πέτρος Κωστόπουλος. Αντικείμενο συζήτησης; Η αλλαγή ημέρας μετάδοσης της εκπομπής «Βράδυ» η οποία, λόγω έλευσης της Ναταλίας Γερμανού, μετακόμιζε, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Κωστόπουλου.
Η συνάντηση έληξε με άδοξο τρόπο και ο εκδότης αποχώρησε απογοητευμένος αναζητώντας λύση. Η πληροφορία που έφτασε στο Mega ήλθε σχεδόν ταυτόχρονα με την άρνηση της Βίκης Σταυροπούλου να αναλάβει την παρουσίαση του πρωινού ψυχαγωγικού προγράμματος με αποτέλεσμα ο Πέτρος Μπούτος να βρει την λύση που έψαχνε.
Αμεσα πρότεινε στον Π. Κωστόπουλο να αναλάβει την παρουσίαση του πρωινού του Mega και η απάντηση ήταν θετική. ΤΟ Mega έκανε την αντεπίθεσή του και ταυτόχρονα κέρδιζε τις εντυπώσεις που έχασε το καλοκαίρι με την αιφνιδιαστική αποχώρηση του διδύμου Λιάγκα - Σκορδά από το κανάλι και την θριαμβολογία των στελεχών του Αμαρουσίου.
Στον ΑΝΤ1 προς το παρόν έπεσε παγωμάρα και ενώ όλα έμοιαζαν πολύ εύκολα, το παιχνίδι αγρίεψε. Μένει να ανακοινωθεί και η παρτενέρ του νέου παρουσιαστή του «Πρωινού mou» για να αρχίσει και επίσημα η "αναμέτρηση".

4 σχόλια

  1. ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΑΝΑΛΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΣΚΑΤΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
    ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ
    ΦΡΙΚΗ . ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ......
    ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΟΣ ΤΑ
    ΠΑΝΘ΄΄ΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EΣΥ ΑΝΗΘΙΚΕ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ. ΠΗΡΕΣ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΗΣ ΨΩΜΙ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ......ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΑΝΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΠΥΡΑΚΗ ΚΑΚΚΟ ΣΠΥΡΙ. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΩΡΑΙΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΣΑ ΕΙΣΠΡΑΤΗΣ ΕΕΕΕ
    ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ....ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝΟ
    ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EXEI ΚΑΙ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ΤΟΝ
    ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΥΓΟΣΤΟΜΗ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΤΣΙΤΟΤΑΡΖΑΝ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση