GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Χαρακόπουλος, οι mercedes και οι αγρότες...

Γιατι ο Λαρισαίος εξαγρίωσε τους αγρότες... Ο γάμος της κόρης πολύ γνωστού αγροτοσυνδικαλιστή το Σαββατοκύριακο έδωσε την ευκαιρία σε χίλ...

Γιατι ο Λαρισαίος εξαγρίωσε τους αγρότες...

Ο γάμος της κόρης πολύ γνωστού αγροτοσυνδικαλιστή το Σαββατοκύριακο έδωσε την ευκαιρία σε χίλια δυο καλά παιδιά να βρεθούν στον ίδιο χώρο. Και ως γνωστόν, όπου μαζεύονται πολλοί μαζί φυσικό και επόμενο να βγουν και τα… πικάντικα.

Τίποτα όμως τόσο εκρηκτικό όσο ο διάλογος που είχαν γνωστά γαλάζια στελέχη με τον Μάξιμο Χαρακόπουλο:

«Υπουργέ πρέπει να δουλέψετε για τον κόσμο. Οι αγρότες πεινάνε…», είπε στον αναπληρωτή Υπουργό ένας της παρέας.

«Ναι το βλέπω: ο ένας με μαύρη Μερσεντές, ο άλλος με άσπρη…» απάντησε ο Χαρακόπουλος και δημιούργησε με μιας κλίμα εκρηκτικό!

Τόσο που όπως μαθαίνω οι ψίθυροι δεν λένε να κοπάσουν μέχρι σήμερα:

«Φαντάσου και να μην μας ήξερε ο Μάξιμος» έλεγε σήμερα ο ένας. «Τους έχουμε θέσει ένα σωρό ζητήματα και όλοι ρίχνουν τις ευθύνες σε άλλους, λες και δεν είναι αυτοί που αποφάσισαν να συγκυβερνήσουν», έλεγε ο δεύτερος, ενώ ο τρίτος ήταν λίγο πιο αιχμηρός:

«Ο Μάξιμος «μας την είπε» για τα αυτοκίνητά μας, ο Βαρβιτσιώτης μας είπε πρωί-πρωί να πουλήσουμε τα σπίτια για να πληρώσουμε τους φόρους, κατά τ’ άλλα όλοι δουλεύουν για μας. Δεν πειράζει όμως θα τα πούμε στις εκλογές…»

Προβλέπω «μασάζ» και μάλιστα επειγόντως…
larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση