GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Τζουντ Λο είναι ο Dom Hemingway. Κι από πίσω κι από μπρος...

Ο Ντομ Χέμινγουεϊ του Τζουντ Λο είναι ένας επικίνδυνος, αθυρόστομος, χωρίς φραγμούς και χωρίς συνείδηση, απολαυστικός εγκληματίας που μόλ...

Ο Ντομ Χέμινγουεϊ του Τζουντ Λο είναι ένας επικίνδυνος, αθυρόστομος, χωρίς φραγμούς και χωρίς συνείδηση, απολαυστικός εγκληματίας που μόλις έχει αποφυλακιστεί μετά από ποινή 12 χρόνων κι είναι έτοιμος να… εισπράξει όσα του οφείλονται, επειδή κράτησε το στόμα του κλειστό: κάτι που δε σκοπεύει να ξανακάνει ποτέ!
Το «Dom Hemingway», η νέα ταινία του Ρίτσαρντ Σέπαρντ (διαβάστε περισσότερα εδώ), ο οποίος επέδειξε το χιούμορ του με το «The Matador», είναι μια πληθωρική, βρώμικη, μαύρη κωμωδία που ήδη από την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Τορόντο μάζεψε ενθουσιώδεις κριτικές και με το πρώτο της τρέιλερ μας προδιαθέτει για ασύστολο fun, με την υποστήριξη στην παραγωγή και του Τζέρεμι Τόμας. Γι’ αυτό αν το στόρι και η εικόνα σας θυμίζουν «Sexy Beast», μέσα είστε.
Στην ταινία, ο Ντομ ταξιδεύει μαζί με τον κολλητό και συνέταιρό του Ντίκι (υποδύεται ο Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ και χαιρόμαστε με κάθε ευκαιρία να τον βλέπουμε στο σινεμά), αναζητώντας τον Κύριο Φοντέν (σε ακαταμάχητο ρόλο ο Ντέμιαν Μπισίρ), στη Νότια Γαλλία, προκειμένου να διεκδικήσει την ανταμοιβή του. Μόνο που ο Ντομ, τροφοδοτημένος από τόνους αλκοόλ και ναρκωτικών, αποφασίζει ότι στην πραγματικότητα του αξίζουν τα πάντα, ακόμα και μια επανασύνδεση με την κόρη του, την οποία υποδύεται η (Ντένερις Ταργκάριεν του «Game of Thrones») Εμίλια Κλαρκ.
Δείτε το τρέιλερ του Dom Hemingway στο flix.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση