GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Αμερικανοί βάζουν STOP στην καθιστική δουλειά! – Θα κάνουν διάδρομο ή ποδήλατο όσοι δουλεύουν μπροστά σε υπολογιστή!

Οι Αμερικανοί τελικά τα σκέφτονται όλα σκέφτονται την τσέπη, σκέφτονται την κρίση, και λένε γιατί να χαλάνε και άλλα λεφτά στα γυμνα...


Οι Αμερικανοί τελικά τα σκέφτονται όλα σκέφτονται την τσέπη, σκέφτονται την κρίση, και λένε γιατί να χαλάνε και άλλα λεφτά στα γυμναστήρια. Έτσι στις Η.Π.Α. είπαν να φέρουν το γυμναστήριο στον χώρο εργασίας!
Και βέβαια όχι σε κάποιο ξεχωριστό δωμάτιο!

Έτσι ακόμη και για αυτούς που βαριούνται να κουνηθούν υπάρχει λύση. Έχουν αντικαταστήσει τις καρέκλες γραφείου με τεράστιες μπάλες άσκησης, προκειμένου οι υπάλληλοι να γυμνάζονται εν αγνοία τους όσο κάθονται σε αυτές.

«Είμαι στο γραφείο όλη την ημέρα. Είναι καλό να έχω την εναλλακτική να γυμνάζομαι όσο κάνω πράγματα για το γραφείο. Αισθάνομαι καλύτερα, σκέφτομαι πιο καθαρά», λέει ένας από τους εργαζόμενους επιχείρησης που έχει κάνει αυτές τις αλλαγές.

Οι διάδρομοι είναι σχεδιασμένοι έτσι να λειτουργούν σε χαμηλές ταχύτητες, προκειμένου να ανεβάζουν τους καρδιακούς παλμούς, αλλά όχι σε σημείο που θα νιώσει άσχημα ο εργαζόμενος ή θα του αποσπάσει την προσοχή.

Από ότι είπαν και ειδικοί αυτό συμβάλει και στην μείωση του άγχους και τους στρες, ενώ παράλληλα βοηθά στο να χάσουν οι εργαζόμενοι τα περιττά κιλά!

Μόνο στην Ελλάδα μην «περάσει» αυτό το σύστημα, γιατί θα γίνουν την ίδια ώρα που θα το αποφασίσουν, 24ωρες διαμαρτυρίες έξω από το Σύνταγμα και μετά ποιος τους σώζει!


lay-out.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση