GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

10 λόγοι που ο Θεόδωρος Πάγκαλος θα ήταν καλύτερος πράκτορας από τον Τζέιμς Μποντ

Ο καλός ο πράκτορας δεν κρατάει όπλα, δεν

Ο καλός ο πράκτορας δεν κρατάει όπλα, δεν χρησιμοποιεί gadgets και δεν βγαίνει με μοντέλα.

Είναι ο άνθρωπος που κρατάει χαμηλούς τόνους και ξέρει πως να περνάει ανυποψίαστος από τον εχθρό. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος θα μπορούσε να ήταν ο ο πράκτορας που θα έκανε γατάκι τον Τζέιμς Μπόντ.

Γιατί θα ήταν καλύτερος από τον 007;

Γιατί είναι αυθεντία στις παρακολουθήσεις. Είναι τόσο macho με το πρακτοριλίκι που το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κουλούρι και μπόλικο χρόνο.

Θα είχε πολύ πιο εντυπωσιακό αριθμό πράκτορα. 500. Όσο και η χοληστερίνη του.

Είναι πολύ πιο τσαμπουκαλής. Βρίζει δημοσιογράφους στη Βουλή, ηγέτες ξένων κρατών (βλέπε Θάτσερ) και δεν δίνει δεκάρα για τίποτα. Ο ορισμός του ζόρικου που λείπει από το «πρακτορικό δυναμικό» της χώρας.

Γνωρίζει τα πολιτικά κατατόπια. Έχει κάνει υπουργός, έχει λάβει μέρους σε συνόδους κορυφής και όταν οι άλλοι προσπαθούν να βρουν τρόπο για είσοδο σε τέτοια πολιτικά happenings, εκείνος δέχεται επίσημες προσκλήσεις στο γραμματοκιβώτιο του.

Δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Ναι ρε φίλε. Σε κανένα. Ο Μποντ ήταν πάντα το σκυλάκι του/της ‘‘Μ’’ στη ΜΙ-6. Όμως ο Θεόδωρος έφευγε από συμβούλια, κοπανούσε γροθιές και κανείς δεν μπορούσε να τον κάνει καλά.

Έχει ψαρωτική εμφάνιση. Ένας τύπος με σωματοδομή Ντάνιελ Κρεγκ σε βάζει σε υποψίες. Ο Θόδωρος Πάγκαλος όχι μόνο δεν σε βάζει σε υποψίες, αλλά είναι στην ουσία ο τελευταίος άνθρωπος που περιμένεις να κάνει παρακολουθήσεις, να κλέψει δεδομένα και να σου βγάλει γενικά ταυτότητα πράκτορα.

Έχει εμπειρία από ηγέτες απελευθερωτικών και ανταρτικών στρατών . Η τεράστια πειθώ του έπεισε άτομα σαν τον Οτσαλάν να εμπιστευτούν τη χώρα μας.

Έχει αριστερό παρελθόν που τον κάνει ανυποψίαστο. Ποιος θα υποψιαζόταν ότι ένας σοσιαλιστής του Τρίτου Δρόμου θα είχε πάρε-δώσε με πρακτοριλίκια;

Δεν παρασύρεται από γυναίκες. Αν το αδύναμο σημείο του Μποντ ήταν τα κορίτσια που εμφανιζόντουσαν στις αποστολές του, ο Θεόδωρος Πάγκαλος θα λύγιζε μόνο μπροστά σε μια ζουμερή ντοματοσαλάτα, η οποία όπως έχει πει και ο ίδιος είναι η αιτία για την σημερινή του εμφάνιση.

Δεν χρειάζεται όπλο. Αφοπλίζει με την μοναδική του ευγένεια και την comme il faut ανατροφή του.

Πηγή : koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση