GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού μετατάσσονται οι 1629 υπάλληλοι του Υπουργείου Υγείας

Ανακοινώθηκαν την Παρασκευή από τον ΑΣΕΠ τα ονόματα των υπαλλήλων του υπουργείου Υγείας, οι οποίοι μετατάσσονται ή μεταφέρονται, καθώς εί...

Ανακοινώθηκαν την Παρασκευή από τον ΑΣΕΠ τα ονόματα των υπαλλήλων του υπουργείου Υγείας, οι οποίοι μετατάσσονται ή μεταφέρονται, καθώς είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα λόγω κατάργησης των θέσεών τους (δυνάμει του άρθρου 90 ν. 4172/2013).
«Η διαδικασία ολοκληρώθηκε και επιτεύχθηκε η ταχύτερη εφαρμογή της κινητικότητας στο ελληνικό κράτος. Θα πρέπει όμως στη συνέχεια να είμαστε ακόμα γρηγορότεροι», είπε νωρίτερα την Παρασκευή ο κ. Γεωργιάδης.
Δείτε τους πίνακες με όλα τα ονόματα και την υπηρεσία που τοποθετούνται
Στο μεταξύ, ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα», όπου συναντήθηκε με τους συνδικαλιστές, υπογράμμισε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις. «Απολύσεις μηδέν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός. «Η χώρα θα προχωρήσει μπροστά παρά τη γκρίνια και οι γκρινιάρηδες θα μείνουν πίσω», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στη διαδικασία της διαθεσιμότητας.
Αναφερόμενος στο νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα», είπε ότι σύντομα θα λειτουργούν η παθολογική κλινική, θα έρθουν τα εξωτερικά ιατρεία του ΕΟΠΥΥ και θα δημιουργηθεί μονάδα χρονίως πασχόντων. Επίσης ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε πως μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα παρουσιαστεί και ένα περαιτέρω σχέδιο αναβαθμίσεων του νοσοκομείου πέρα των όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση