GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από 1η Νοεμβρίου, νυχτερινό ρεύμα - Ποιες οι αλλαγές που εφαρμόζει από φέτος η ΔΕΗ

Διαφορετικό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα στα νησιά και την ηπειρωτική χώρα εφαρμόζει από φέτος η ΔΕΗ. Το χειμερινό ωράριο για το νυχτ...

Διαφορετικό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα στα νησιά και την ηπειρωτική χώρα εφαρμόζει από φέτος η ΔΕΗ.

Το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα, που είναι διακεκομμένο (δύο ώρες το μεσημέρι και έξι τη νύχτα) ισχύει όπως κάθε χρόνο από 1ης Νοεμβρίου, δηλαδή από την προσεχή Παρασκευή.Στην ηπειρωτική χώρα και τα διασυνδεδεμένα νησιά (περιλαμβάνονται τα Επτάνησα, οι Σποράδες, η Άνδρος, η Τήνος, η Κέα, τα νησιά του Αργοσαρωνικού, η Θάσος και η Σαμοθράκη) το ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα θα είναι από τις 3 το μεσημέρι ως τις 5 το απόγευμα και από τις 2 τα ξημερώματα ως τις 8 το πρωί.

Στα μη διασυνδεδεμένα νησιά (Κρήτη, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες) το ωράριο θα είναι 15:30-17:30 και 02:00-08:00.

Το τιμολόγιο για το νυχτερινό ρεύμα είναι 0,054 ευρώ ανά κιλοβατώρα ανεξαρτήτως κατανάλωσης. Συγκριτικά το ημερήσιο τιμολόγιο της ΔΕΗ κλιμακώνεται από 0,05625 έως 0,09155 ευρώ ανά κιλοβατώρα (και στις δύο περιπτώσεις χωρίς τις χρεώσεις για τα δίκτυα μεταφοράς - διανομής, τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας, κλπ.)

Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να ζητούν τα σχετικά πληροφοριακά έντυπα από τα αρμόδια γραφεία ΔΕΗ της περιοχής τους ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΔΕΗ.

kathimerini.gr

1 σχόλιο

  1. OYΣT ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕ ΣΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΓΙΝΑΤΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΡΕΥΜΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΜΟ ΤΟ 2004 ΦΕΚ Δ 96 ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑΤΣΙΑ .ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση