GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα αυξηθούν οι πωλήσεις αυτοκινήτων το 2014

Μισή δεκαετία μετά την αρχή της κρίσης, οι αναλυτές του Edmunds.com προβλέπουν ότι οι πωλήσεις αυτοκινήτων θα... φτάσουν στα 16,4 οχήμ...

Μισή δεκαετία μετά την αρχή της κρίσης, οι αναλυτές του Edmunds.com προβλέπουν ότι οι πωλήσεις αυτοκινήτων θα... φτάσουν στα 16,4 οχήματα το 2014 από 15,5 εκατ. οχήματα το 2013.

Αν αποδειχτούν σωστές οι προβλέψεις αυτές τότε αυτό θα σημαίνει πως το 2014 θα είναι η καλύτερη χρονιά για τις πωλήσεις αυτοκινήτων από το 2006 που οι πωλήσεις έφτασαν τις 16,5 μονάδες.

Ο κύριος λόγος για τη συνεχιζόμενη ανάκαμψη είναι η αυξανόμενη μέση ηλικία των αυτοκινήτων που είναι σήμερα στο δρόμο και φτάνει στο ρεκόρ των 11,4 χρόνων.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής οικονομολόγο του Edmunds.com, Dr Lacey Plache, τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα έχουν ακόμα υψηλές τιμές πράγμα που οδηγεί τους αγοραστές πίσω στην αγορά νέων αυτοκινήτων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση