GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ! Σκοτώθηκε 28χρονος Τρικαλινός

Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα στο Αννόβερο της Γερμανίας, ο Ντάνυ Αναγνωστόπουλος, πολύ γνωστός... στη πόλη καθώς δούλευε και ως D...

Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα στο Αννόβερο της Γερμανίας, ο Ντάνυ Αναγνωστόπουλος, πολύ γνωστός... στη πόλη καθώς δούλευε και ως DJ σε πολλά μαγαζιά και υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητό παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο άτυχος Ντάνυ επέβαινε σε αυτοκίνητο που ενεπλάκη σε τροχαίο τα ξημερώματα στη Γερμανική πόλη και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Τα τελευταία 2 χρόνια διέμενε μόνιμα στη Γερμανία, εργαζόμενος μαζί με τον πατέρα του σε μαγαζί συγγενικού τους προσώπου, ενώ πίσω στα Τρίκαλα παρέμενε η μητέρα και ο αδελφός του.

Πλέον ακολουθούνται οι ιδιαίτερα δυσάρεστες διαδικασίες μεταφοράς του 28χρονου πίσω στη πατρίδα (υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα 48ωρο) προκειμένου να κηδευτεί.
trikalavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση