GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία ξημερώματα 28ης Οκτωβρίου στα Τρίκαλα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στους Αγίους Αποστόλους Τρικάλων. Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr σήμερα λίγο μετά την 1 τα ξημερώμα...


Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στους Αγίους Αποστόλους Τρικάλων.
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr σήμερα λίγο μετά την 1 τα ξημερώματα, στους Αγίους Αποστόλους του Δήμου Τρικκαίων, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος Τρικαλινός Αθανάσιος Παλάτος, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε με ταχύτητα σε είσοδο παρακείμενου μαγαζιού υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο σημείο έσπευσαν , περιπολικό της Τροχαίας Τρικάλων, 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων με 6 Πυροσβέστες, όπου απεγκλώβισαν τον 26χρονο οδηγό του οχήματος και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.
Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες, οι γιατροί δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον 26χρονο στην ζωή.

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης αρκετοί κάτοικοι του χωρίου πετάχτηκαν από τις οικίες τους και έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος.
trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση