GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάφο: Ταχύπλοο τραυμάτισε θανάσιμα 35χρονο μπροστά τα μάτια του πατέρα του

Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάφο… 35χρονος τουρίστας τραυματίστηκε θανάσιμα από ταχύπλοο σκάφος, μπροστά στα...


Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάφο… 35χρονος τουρίστας τραυματίστηκε θανάσιμα από ταχύπλοο σκάφος, μπροστά στα...
έντρομα μάτια του πατέρα του, ο οποίος έπαθε σοκ… Συνελήφθη ο οδηγός του σκάφους…

Τραγικό θάνατο στην θάλασσα του Κόλπου των Κοραλλίων στην Πέγεια, βρήκε νωρίς το απόγευμα, 35χρονος Μιχαήλ Μάλτσεβ από τη Ρωσία, ο οποίος βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές.

Ταχύπλοο σκάφος το οποίο ρυμουλκούσε φουσκωτό στο οποίο επέβαιναν δυο τουρίστες κτύπησε τον Ρώσο που κολυμπούσε δίπλα με τον 63χρονο πατέρα του σε απόσταση ενός περίπου χιλιόμετρου από την ακτή και πολύ μακριά από τις σημαδούρες που καθορίζουν την περιοχή λουομένων στην παραλία του Κόλπου των Κοραλλιών.

Το ταχύπλοο οδηγούσε 38χρονος Κύπριος ο οποίος ανέφερε ότι, ξαφνικά άκουσε ένα δυνατό θόρυβο και δευτερόλεπτα μετά κάποιον να ουρλιάζει. Σταμάτησε αμέσως και κοίταξε πίσω. Αντιλήφθηκε ότι κάποιος είχε τραυματισθεί στην θάλασσα.

Επέστρεψε πίσω και βρήκε τον πατέρα του άτυχου 35χρονου σε κατάσταση σοκ . Τον βοήθησε να ανέβει στο σκάφος και μετέφεραν στην ακτή τον τραυματία ο οποίος προφανώς κτυπήθηκε από την προπέλα της εξωλέμβιας μηχανής του ταχύπλοου.

Έφερε τραύματα σε όλη την αριστερή πλευρά, από το μέτωπο μέχρι τον αριστερό μηρό. Ασθενοφόρο που είχε κληθεί στην παραλία τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο πατέρας του άτυχου Ρώσου αφού έφερε μικροεκδορές και αφού του παρασχέθηκαν οι Α” βοήθειες απολύθηκε.

Στον οδηγό του ταχύπλοου σκάφους έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Ο άτυχος Ρώσος είχε έρθει στις 29 Σεπτεμβρίου στην Κύπρο για διακοπές με τους γονείς του και τον αδελφό του. pafospress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση