GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζίρο άνω των 400 εκ.ευρώ η Μπάγερν!

Η Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να καταγράψει, για πρώτη φορά, τζίρο άνω των 400 εκατομμυρίων ευρώ για τη σεζόν 2012-13, όπως δήλωσε σή...


Η Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να καταγράψει, για πρώτη φορά, τζίρο άνω των 400 εκατομμυρίων ευρώ για τη σεζόν 2012-13, όπως δήλωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.
Οι Βαυαροί, οι οποίοι έγιναν πέρυσι η πρώτη γερμανική ομάδα που κατέκτησε το τρεμπλ, είχαν σημειώσει τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα της ιστορίας τους την περίοδο 2011-12, καθώς τότε είχαν ανακοινώσει τζίρο-ρεκόρ 332.2 εκατομμυρίων. «Το τρεμπλ ήταν ένα ορόσημο σε αθλητικό επίπεδο, αλλά ο τζίρος μας (σ.σ. για τη σεζόν 2012-13) θα είναι επίσης ένα νέο ρεκόρ» δήλωσε ο «Κάλε» στο περιοδικό «Sport Bild» και συμπλήρωσε: «Έχουμε σπάσει το "φράγμα" των 400 εκατομμυρίων ευρώ για πρώτη φορά». Επίσης, ο παλαίμαχος διεθνής επισήμανε ότι η περυσινή επιτυχία της ομάδας είχε ως αποτέλεσμα μια μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις εμπορευμάτων του συλλόγου: «Πουλήσαμε για πρώτη φορά περισσότερες από ένα εκατομμύριο φανέλες. Στο παρελθόν πότε δεν πίστευα ότι αυτό ήταν δυνατό για έναν γερμανικό σύλλογο».

Η Μπάγερν Μονάχου θα ανακοινώσει τον Νοέμβριο τα οικονομικά αποτελέσματά της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα είναι οι πλουσιότεροι σύλλογοι στον κόσμο ως προς τα έσοδα. Την αγωνιστική περίοδο 2012-13 τα έσοδα της «βασίλισσας» ξεπέρασαν τα 500 εκατομμύρια ευρώ για δεύτερη διαδοχική σεζόν, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο ότι αυτά σημείωσαν αύξηση 1.3%, φτάνοντας τα 520.9 εκατομμύρια. Οι «μπλαουγκράνα» γνωστοποίησαν αυτή την εβδομάδα ότι τα έσοδα για την περυσινή σεζόν ξεπέρασαν τα 490 εκατομμύρια ευρώ, ενώ προβλέπεται ότι θα αυξηθούν στα 509 εκατομμύρια για την περίοδο 2013-14.
sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση