GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκέφαλος σπείρας 43χρονη γυναίκα

Πραγματοποίησαν κλοπές σε σούπερ μάρκετ σε Αλιβέρι, Αυλίδα και Θήβα. Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα που διεξάγει το ...


Πραγματοποίησαν κλοπές σε σούπερ μάρκετ σε Αλιβέρι, Αυλίδα και Θήβα. Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα που διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, δύο κλοπές και...

μία απόπειρα κλοπής, που διαπράχθηκαν τους μήνες Ιούνιο και Αύγουστο σε καταστήματα αλυσίδας super market σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας.

Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές σε βάρος μίας 43χρονης Αλβανίδας, καθώς και τριών ακόμη συνεργών της, ενός άνδρα και δύο γυναικών, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται.

Ειδικότερα στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι οι τέσσερις δράστες, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπραξαν τα παρακάτω αδικήματα:

1. Πρωινές ώρες της 28-06-2013, κλοπή σε κατάστημα super market στην Αυλίδα Ευβοίας, από το οποίο αφαίρεσαν 16 φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά, συνολικής αξίας 250 περίπου ευρώ.

2. Πρωινές ώρες της 27-08-2013, κλοπή σε κατάστημα super market στο Αλιβέρι Ευβοίας, από το οποίο αφαίρεσαν 13 φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά, συνολικής αξίας 170 περίπου ευρώ.

3. Πρωινές ώρες της 26-06-2013, απόπειρα κλοπής σε κατάστημα super market στη Θήβα Βοιωτίας, κατά την οποία έγιναν αντιληπτοί από υπαλλήλους του καταστήματος και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.

egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση