GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

4 λαχταριστές τροφές για επίπεδη κοιλιά

Ενώ τρόφιμα όπως τα λαχανικά και τα ψάρια είναι γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στον έλεγχο του βάρους, υπάρχουν πολλές. Aκόμ...

Ενώ τρόφιμα όπως τα λαχανικά και τα ψάρια είναι γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στον έλεγχο του βάρους, υπάρχουν πολλές.
Aκόμη τροφές που παρέχουν στο σώμα τα στοιχεία που χρειάζεται για να κάνει επίπεδη την κοιλιά.
Έτσι, πριν καταφύγετε στην… υπερβολική κατανάλωση μπρόκολου, δοκιμάστε να εμπλουτίσετε το διαιτολόγιο σας με αυτά τα λαχταριστά τρόφιμα, έτσι ώστε να δώσετε ώθηση στον μεταβολισμό σας και να συρρικνώσετε το λίπος της κοιλιάς σας με φυσικό τρόπο.
1. Super μαύρη σοκολάτα: Αρκετές έρευνες έχουν δείξει πως το κακάο έχει τεράστια επιρροή στη συνολική φυσική κατάσταση και τα επίπεδα υγείας, συμπεριλαμβανομένων της μείωσης της αρτηριακής πίεσης και της αύξησης των επιπέδων ενέργειας. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της μαύρης σοκολάτας και της super μαύρης. Για να ταξινομηθεί ως σούπερ, η σοκολάτα πρέπει να έχει τουλάχιστον 70 % κακάο ή περισσότερο.
2. Αβοκάντο: Είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο τρόφιμο για οποιαδήποτε δίαιτα και διαθέτουν μια σειρά από οφέλη για την υγεία. Περιέχοντας υψηλά επίπεδα μονοακόρεστων λιπαρών, τα αβοκάντο είναι πλούσια σε ένα «καύσιμο» που καίγεται εύκολα από τον οργανισμό. Επιπλέον, προσφέρουν κορεσμό, βοηθώντας έτσι αρκετά στη μείωση της πείνας και της άσκοπης κατανάλωσης θερμίδων.
3. Φυστικοβούτυρο: Το φυστικοβούτυρο έχει μονοακόρεστα λίπαρα όπως το αβοκάντο και έχει την τάση να βοηθάει πολύ στην δημιουργία ενός επίπεδου στομαχιού. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να είναι «φυσικό», αλλιώς δεν λειτουργεί.
4. Γάλα καρύδας και λάδι καρύδας: Η καρύδα έχει πρόσφατα αυξήσει τη δημοτικότητα της, αφού είναι εξαιρετικά πλούσια σε βιταμίνες C, Ε, Β1, Β3, Β5 και Β6 και υψηλή σε φυτικές ίνες με αποτέλεσμα να αισθάνεστε χορτάτη, γεγονός που οδηγεί στην μείωση της συνολικής κατανάλωσης θερμίδων. Επίσης, είναι νόστιμη και ευέλικτη, αφού μπορεί να καταναλωθεί με πολλούς τρόπους, δίνοντας μας την ευκαιρία να επωφεληθούμε από τα τεράστια οφέλη της.

Πηγή:Τσεκουρατοι

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση