GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου

Κριός Bρίσκεστε σε μια περίοδο ανακατατάξεων και θα πρέπει να προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε, για να αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελ...

Κριός

Bρίσκεστε σε μια περίοδο ανακατατάξεων και θα πρέπει να προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε, για να αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Θα σας αναθέσουν και άλλες υποχρεώσεις γι΄ αυτό θα πρέπει να κάνετε ένα πρόγραμμα για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία. Θα σας αναθέσουν και άλλες υποχρεώσεις, γι΄ αυτό θα πρέπει να κάνετε ένα πρόγραμμα για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία. Περάστε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σα πρόσωπα. Περιμένετε λίγο καιρό ακόμη και να είστε σίγουροι ότι θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να αποδείξετε, τι πραγματικά αξίζετε.

Ταύρος

Από τις 19 έως τις 27 του μήνα οι πιέσεις θα είναι εντονότερες αλλά συγχρόνως θα σας δείξουν τι κινήσεις θα πρέπει να κάνετε. Δεν είναι καλή περίοδος για να κάνετε ανακατατάξεις στη ζωή σας θα πρέπει να περιμένετε για λίγο χρονικό διάστημα. Εξετάστε αναλυτικά τις προτάσεις που θα προκύψουν για νέες συνεργασίες και μετά αποφασίστε. Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα επιδράσει θετικά τον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς θα προκύψουν νέες συμφωνίες που θα κλείσετε με επιτυχία. θα σας δοθούν ευκαιρίες για να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα και να έρθετε σε επαφή με ερωτικά πρόσωπα.

Δίδυμοι

Αγαπητοί αδέσμευτοι αλλάξτε διάθεση και η τύχη δε θα αργήσει να σας χαμογελάσει. Επαγγελματικά, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους υφιστάμενους σας. Μην επιτρέψετε στους φόβους και τις ανασφάλειές σας να δηλητηριάσουν τη σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οργανώστε και μεθοδεύστε προσεκτικά τις κινήσεις σας, αυτήν την περίοδο, στον επαγγελματικό τομέα. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι στο χέρι σας είναι να διώξετε τις αμφιβολίες που έχει ο σύντροφος σας, για την πορεία της σχέσης σας.

Καρκίνος

Είναι η στιγμή όπου θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Η ημέρα σου θα είναι αρκετά καλή. Οι νέες σχέσεις δεν υπόσχονται πολλά και θα πρέπει να είστε συγκροτημένοι. Όσοι έχετε κάποια προβλήματα με τον ερωτικό σύντροφο αυτή είναι μια καλή περίοδο για να γλυκάνετε και να συσφίξετε τις σχέσεις σας. Στον εργασιακό σας τομέα προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί στην κρίση σας και εξετάστε τις προτάσεις που θα προκύψουν αναλυτικά για αν αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος και προπαντός μην είστε ανυπόμονοι και κάνετε βεβιασμένες κινήσεις.

Λέων

Αν δεν δείτε τα πράγματα με την μεγάλη ευαισθησία που διαθέτετε, θα μπορέσετε να είσαστε αντικειμενικοί και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Θέματα που έχουν σχέση με τράπεζες, εφορίες, δάνεια ή κληροδοτήματα και αφορούν εσάς ή τον συντρoφό σας μπορούν να διευθετηθούν. Μάθετε να στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και δεν θα χάσετε. Προσέξετε λίγο την επικοινωνία σας με τους συναδέλφους σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν ορισμένες παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Ρισκάρετε εκ του ασφαλούς πάντα, εξετάζοντας αναλυτικά όλους τους παράγοντες πριν προβείτε στις τελικές σας αποφάσεις.

Παρθένος

Έχετε λοιπόν τις κεραίες σας σηκωμένες, γιατί θα φτιάξει επικίνδυνα η διάθεση σας. Η οικογένεια και γενικά άτομα του προσωπικού σας περιβάλλοντος φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα. Ο επαγγελματικός τομέας μετά από μια μεγάλη περίοδο έντονης στασιμότητας και άγχους, επιτέλους αρχίζει να ισορροπεί. Ρίξτε λίγο τα υψηλά στάνταρ που έχετε βάλλει και μην αλλάζετε τους ερωτικούς σας συντρόφους σαν τα πουκάμισα. Φροντίστε να πετύχετε καλύτερους όρους, γιατί θα ευνοηθείτε και εσείς από τις συμφωνίες.

Ζυγός

Εσείς που είστε μόνοι θα ανέβει η ψυχολογία σας, αφού θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε οργανώντας ένα ταξιδάκι παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα κινητοποιηθείτε για να ξεκινήσετε μια διαδικασία αλλαγών σε πολλούς τομείς της ζωή σας αφού έχετε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο όπου δεν μπορείτε να κάνετε πίσω και πρέπει να προχωρήστε μπροστά. Οι πιθανότητες για αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις αλλά και έντονες συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι πολύ μεγάλες. Οι υποχρεώσεις που θα αναλάβετε, θα σας αγχώσουν με αποτέλεσμα να εργάζεστε περισσότερες ώρες. Στον οικονομικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες για συμφωνίες και το εισόδημα σας θα βελτιωθεί.

Σκορπιός

Κάποιος δικός σας άνθρωπος θα βρεθεί απέναντι σε προσωπικές σας επιλογές και αυτό θα σας δυσαρεστήσει. Ο σύντροφος νιώθει πολύ πιεσμένος και προβληματισμένος το τελευταίο καιρό από την στάση σας. Όσοι από εσάς έχετε σκοπό να κάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού καλό θα ήταν να το προγραμματίσετε μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Στα αισθηματικά εσείς που έχετε σοβαρό δεσμό θα προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματα που έχετε από κοινού με τον σύντροφο σας και να αποκαταστήσετε την μεταξύ σας επικοινωνία. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, δείχνουν ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα αναζητήσετε τις αιτίες που σας έχουν οδηγήσει σε απομάκρυνση με το ταίρι σας..

Τοξότης

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό σας τομέα, οπού οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να διακριθείτε ή για να κάνετε μια σημαντική επιτυχία. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να νομιμοποιήσετε το δεσμό σας, γιατί έχετε σιγουρευτεί ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας. Στα οικονομικά σας θα βγουν έκτακτα έξοδα και θα προβληματιστείτε για το πως θα τα καλύψετε. Το θέμα δεν είναι να περνάτε μόνο εσείς καλά, αλλά και οι κοντινοί σας άνθρωποι.

Αιγόκερως

Η προσωπική σας ζωή σας απασχολεί έντονα και τα μεγάλα διλλήματα δεν λείπουν. Θα πρέπει να διατηρήσετε τις ισορροπίες που επικρατούν στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και δεν πρέπει να γίνεστε επιθετικοί απέναντι τους, κάθε φορά που πιέζεστε. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα νιώσετε την ανάγκη να ερωτευτείτε ξανά. Όσοι από εσάς, σας απασχολούν νομικές υποθέσεις είναι καλή περίοδος να ξεκαθαρίσετε με τυχόν εκκρεμότητες που έχετε, για να μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε. Τα οικονομικά εξακολουθούν να σας προβληματίζουν και αυτό θα κρατήσει μέχρι το τέλος του μήνα, για αυτό κάντε υπομονή και καλούς χειρισμούς.

Υδροχόος

Παράλληλα, θέλοντας να αντιμετωπίσετε τις οικονομικές σας ανασφάλειες για το μέλλον, θα αρχίσετε να αποταμιεύετε το περίσσευμα σας. Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω σας τη στασιμότητα του παρελθόντος. Στα οικονομικά σας θα κάνετε πολλά έξοδα εν΄όψει εορτών, αγοράζοντας δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στον επαγγελματικό τομέα καλό θα ήταν να αρκεστειτε στα δεδομένα που ήδη έχετε και να αποφύγετε νέες κινήσεις και ρίσκα. Συνεχίστε έτσι και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα.

Ιχθείς

Αναζητήστε καινούργιες ιδέες, όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε μέσα στο σύνολο και να εισπράξετε τον θαυμασμό και την ανταμοιβή των ανωτέρων σας. Επιδιώξετε νέες γνωριμίες και διευρύνετε τον κύκλο σας. Μην αφήσετε καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη. Όσοι έχετε σκοπό να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα μεθοδεύστε το από την επόμενη εβδομάδα και μετά. Στην εργασία σας, θα κινείστε με γρήγορους ρυθμούς και θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι γιατί θα υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που θα σας ανατρέπουν το πρόγραμμα σας.



Πηγή: zodia123.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση