GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Το 74% λέει «όχι» σε λύση δύο κρατών

Μια ιδιαίτερα σημαντική τάση της κυπριακής κοινωνίας ενόψει της διαφαινόμενης επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό για την ...


Μια ιδιαίτερα σημαντική τάση της κυπριακής κοινωνίας ενόψει της διαφαινόμενης επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό για την εξεύρεση λύσης καταγράφεται στη δημοσκόπηση της ΓΝΩΡΑ-Σύμβουλοι Επικοινωνίας, που διενήργησε η MetronAnalysis:
Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας “Φιλελεύθερος” η πλειοψηφία είδε θετικά τη συμφωνία Ελλάδας – Τουρκίας για ενεργό εμπλοκή στη διαδικασία των συνομιλιών. Εφτά στους δέκα πολίτες απορρίπτουν λύση δύο κρατών.
Η συντριπτική πλειοψηφία, εννιά στους δέκα πολίτες πιστεύουν ότι: Κύπρος ενωμένη, χωρίς ξένα στρατεύματα κατοχής μπορεί να ευημερήσει και να προκόψει, προς όφελος των πολιτών και Eλληνοκυπρίων και Tουρκοκυπρίων, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα κι ακόμη ότι υπάρχει τρόπος για ειρηνική συμβίωση.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση