GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακίνητο στην τιμή-ρεκόρ των 75 εκατ. δολαρίων «χτύπησε» στην 5η Λεωφόρο ο Αμπράμοβιτς (εικόνες)

Είναι η υψηλότερη τιμή που έχει καταβληθεί ποτέ στην αγορά real estate του Μανχάταν Ένα πραγματικό αρχοντικό στην Πέμπτη Λεωφόρο του Μα...

Είναι η υψηλότερη τιμή που έχει καταβληθεί ποτέ στην αγορά real estate του Μανχάταν

Ένα πραγματικό αρχοντικό στην Πέμπτη Λεωφόρο του Μανχάταν είναι το νέο απόκτημα του Ρώσου Μεγιστάνα, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει η New York Post, το συμβόλαιο ιδιοκτησίας του πολυτελούς διαμερίσματος «χτύπησε» τιμή-ρεκόρ!

Ο Αμπράμοβιτς έδωσε το ποσό των 75 εκατομμυρίων δολαρίων, γεγονός που -σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα- καθιστά την αγορά αυτή ως εκείνη με την υψηλότερη τιμή που έχει καταβληθεί ποτέ για ένα ακίνητο στην περιοχή του Μανχάταν.

Η προηγούμενη τιμή-ρεκόρ άγγιζε τα 54 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που κατέβαλε το 2012 ο Ντέιβιντ Γκέφεν, συνιδρυτής της εταιρείας παραγωγής «Dreamworks».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος σκοπεύει να μείνει σε αυτό το «παλάτι» με τη δεύτερη σύζυγό του, Ντάσα Ζουκόβα, με την οποία έχει αποκτήσει ένα γιο και μία κόρη.

Ο 46χρονος Αμπράμοβιτς, ακόμη, έχει τρεις κόρες και δύο γιους με την δεύτερη σύζυγό του, Ιρίνα. Ο γάμος τους διήρκεσε 16 χρόνια και κατέληξε σε διαζύγιο το 2007.

Η Ζουκόβα, 31 ετών, μεγάλωσε στις ΗΠΑ. Άνοιξε γκαλερί στη Μόσχα και εργάζεται ως διευθύντρια σε περιοδικό, αλλά και ως σχεδιάστρια μόδας.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 1966 και είναι κύριος ιδιοκτήτης της ιδιωτικής εταιρείας επενδύσεων Millhouse LLC .

Ο Αμπράμοβιτς είναι σήμερα ο 13ος πλουσιότερος άνθρωπος στη Ρωσία και ο 68ος παγκοσμίως, σύμφωνα με τη λίστα Forbes του 2012.

Η εκτιμώμενη περιουσία του σήμερα ανέρχεται στα 10,2 δισ. δολάρια.


Δείτε φωτογραφίες:


















Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση