GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ

Συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ στην οποία παρουσιάστηκαν οι εισηγήσεις των Εργατικών Κέντρων ...


Συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ στην οποία παρουσιάστηκαν οι εισηγήσεις των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών για την περαιτέρω δράση της Συνομοσπονδίας.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ με βάση τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, όπως η συνεχιζόμενη λιτότητα, η ανεργία, οι απολύσεις, η φοροεπιδρομή, η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, τα σχέδια διάλυσης της αμυντικής βιομηχανίας, οι ιδιωτικοποιήσεις και ο νέος προϋπολογισμός που καταρτίζεται , συζήτησε και αποφάσισε:
1. Αποτίμηση των θέσεων των δευτεροβάθμιων οργανώσεων μελών της.
2. Σύγκλιση της Ολομέλειας της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας για την ερχόμενη Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.
3. Εισήγηση στη συνεδρίαση της Διοίκησης για την πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Απεργίας την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου.
4. Σύγκλιση το αμέσως επόμενο διάστημα και του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ.
Η ΓΣΕΕ μαζί με τους εργαζόμενους θα συνεχίζουν τον αγώνα για να μπει οριστικό τέλος στα δεσμά των μνημονίων και να σταματήσουν να σηκώνουν τα βάρη της κρίσης εκείνοι που δεν την προκάλεσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση