GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολόκληρο το κατηγορητήριο για τον Κασιδιάρη...

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο πρώτος που άνοιξε τη διαδικασία των απολογιών των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, για την κατηγορία της ένταξης κα...

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο πρώτος που άνοιξε τη διαδικασία των απολογιών των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση.
Σε συμπαράσταση των κατηγορουμένων συναδέλφων τους, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρίσκονται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Δημήτρης Κουκούτσης, Γιάννης Βουλδής και Ευστάθιος Μπούκουρας.
Για την κάλυψη των απολογιών των βουλευτών της Χρυσής Αυγής βρίσκονται στην Ευελπίδων πολλά ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

1 σχόλιο

  1. «Η Δανιλη Ελενη - Χρυσή Αυγή έπρεπε να είχε χαρακτηριστεί εγκληματική συμμορία και να είχε αντιμετωπιστεί νομικά πριν από πολύ καιρό. Αυτή η πορεία δράσης θα ήταν αυτόματη στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Μετά τη δολοφονία, ευρωπαίοι πολιτικοί άφηναν να εννοηθεί ότι αν η Ελλάδα δεν αντιμετώπιζε τους νεοναζί, δεν θα έπρεπε να αναλάβει την εκ περιτροπής προεδρία της ΕΕ τον Ιανουάριο», γράφουν.

    Δανίλη Ελένη κρυφο μελος της Χρυσης Αυγης αναμενεται να συλληφτει εντος των επομενων ημερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση