GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα σεισμική δόνηση δυτικά της Κρήτης

Συνεχίζεται ο χορός των Ρίχτερ στη Κρήτη, καθώς νωρίς το απόγευμα σημειώθηκε νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 3,8 της κλίμακας Ρίχτερ, σ...


Συνεχίζεται ο χορός των Ρίχτερ στη Κρήτη, καθώς νωρίς το απόγευμα σημειώθηκε νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 3,8 της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου.
Ο σεισμός καταγράφηκε στις ...

4:48, πενήντα πέντε χλμ δυτικά των Χανίων ενώ είχε εστιακό βάθος στα 10 χλμ.
Δείτε τον χάρτη με τα χαρακτηριστικά του σεισμού
Νέες σεισμικές δονήσεις στην Κρήτη το πρωί
Υπενθυμίζεται ότι δύο ακόμη μετασεισμικές δονήσεις στην θαλάσσια περιοχή δυτικά των Χανίων και μια στην θαλάσσια περιοχή βόρεια του Λασιθίου, κατεγράφησαν σήμερα το πρωί.

Συγκεκριμένα:

Στις 4:49 κατεγράφη σεισμός μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σε απόσταση 27 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της Κισάμου. Το εστιακό του βάθος εκτιμάται στα 20 χιλιόμετρα.

Επίσης στην ίδια περιοχή και σε απόσταση 15 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της Κισάμου, στις 7:05 σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 2,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Στις 6:18 κατεγράφη σεισμός μεγέθους 3,1 βαθμών στην θαλάσσια περιοχή σε απόσταση 64 χιλιομέτρων βόρεια του Αγ.Νικολάου. Το εστιακό του βάθος εκτιμάται στα 15 χιλιόμετρα.

Επίσης στις 7:46 σημειώθηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 3,3 βαθμών στην θαλάσσια περιοχή σε απόσταση 66 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά του Τυμπακίου. Το εστιακό της βάθος εκτιμάται στα 20 χιλιόμετρα.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση