GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σαφέστατα μπορεί να υπάρξει χημεία ανάμεσα σε μια σχέση με διαφορά ηλικίας»

Η σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού έσκασε το καλοκαίρι σαν βόμβα. Ο 25χρονος ηθοποιός Μάνος Ιωάννου δήλωσε ανοιχτά πως είναι ερωτευμ...


Η σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού έσκασε το καλοκαίρι σαν βόμβα. Ο 25χρονος ηθοποιός Μάνος Ιωάννου δήλωσε ανοιχτά πως είναι ερωτευμένος μαζί της και σε νέα συνέντευξή του στην εκπομπή «Joy» ανέπτυξε την άποψή τους για τις πιο ώριμες γυναίκες.
 Είναι πιο ελκυστική μια ώριμη γυναίκα γιατί έχει ζήσει περισσότερα, ξέρει τι θέλει από τη ζωή της. Είναι γυναίκα, δεν είναι κοριτσάκι. Οπότε θεωρείται σίγουρη για τις επιλογές της […] Μια γυναίκα που δεν έχει ζήσει πολλά πράγματα στη ζωή της, δεν ξέρει και πάνω κάτω τι θέλει. Ακόμα και να της αρέσει κάτι σήμερα, δεν ξέρει κι ακριβώς αν της αρέσει. Απλά επαναπαύεται και ζει αυτό που έχει», είπε και πρόσθεσε: «Σαφέστατα μπορεί να υπάρξει χημεία ανάμεσα σε μια σχέση με διαφορά ηλικίας».
Σε ό,τι αφορά τον ίδιο δήλωσε πως όταν είναι σίγουρος το λέει πως είναι ερωτευμένος. «Δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Περνάω καλά. Γιατί να το κρύψω; Γιατί να πω ψέματα; Δεν έχω να κρύψω κάτι» τόνισε και μιλώντας για το μέλλον της σχέσης του, χωρίς να αναφέρει το όνομα της Ναταλίας Γερμανού, είπε: «Σίγουρα σκέφτομαι το σήμερα, το πώς είμαι σήμερα. Περνάνε σκέψεις από το μυαλό σου για το μέλλον, αλλά ζω το σήμερα. Κάνεις όνειρα όταν είσαι ερωτευμένος. Αλλά ζεις το σήμερα, σκέφτεσαι το αύριο και κάνεις όνειρα για το μέλλον. Σίγουρα! Αν υπάρξει μέλλον από εκεί και πέρα δεν το ξέρει κανένας».
Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε και για τα στοιχεία εκείνα που τον προσελκύουν σε μία γυναίκα. «Σίγουρα θέλω να με προσελκύσει στην αρχή η ομορφιά, για να κοιτάξεις και να πεις “τι ωραία γυναίκα είναι αυτή!”. Μετά τι να το κάνεις, όμως, αν δεν υπάρχει μια προσωπικότητα, ένα χιούμορ; Κάτι να σε τραβήξει… Από την άλλη, αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να σε τραβήξουν από μόνα τους και να μην κοιτάξεις την ομορφιά κατ’ ευθείαν […] Μπορεί να σε προσελκύσει ότι είναι μια γυναίκα καλλιεργημένη, έξυπνη, με χιούμορ… όλα αυτά!».

2 σχόλια

  1. Καλά καλά, ξέρουμε ότι γαμάς ατάλαντες και άχρηστες γιαγιάδες για να ανέβεις αφού όταν έπρεπε να κάνουν οικογένεια αυτές σαχλαμάριζαν και τώρα λίγο πρίν το τέλος τους έπιασε το μητρικό ένστικτο, αλλά σε παρακαλώ μην νομίζεις ότι μας δουλεύεις κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση