GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσεκάρισμα στη Λεωφόρο

Επίσκεψη στο «Απ. Νικολαϊδης» πραγματοποίησαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου, για να δουν το γήπεδο, εν...


Επίσκεψη στο «Απ. Νικολαϊδης» πραγματοποίησαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου, για να δουν το γήπεδο, ενόψει ντέρμπι.
Η ιστορία λίγο – πολύ είναι γνωστή. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν συμφώνησαν στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι και επίκειται μια ακόμη τη Δευτέρα, προκειμένου όλα τα θέματα να λυθούν και να μπούμε στην τελική ευθεία για τη «μητέρα των μαχών».
Το πρωί της Κυριακής, υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. επισκέφθηκαν το γήπεδο της Λεωφόρου, παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου, προκειμένου να «τσεκάρουν» το «Απόστολος Νικολαϊδης». Ο πρόεδρος της ΠΑΕ περιηγήθηκε μαζί τους στους χώρους των αποδυτηρίων, της φυσούνας, αλλά και στους πάγκους και τις κερκίδες.
Ο Αλαφούζος ενημέρωσε τους αξιωματικούς για τα έργα και τις ενέργειες που έχουν γίνει, προκειμένου το ντέρμπι του Σαββάτου να διεξαχθεί ομαλά και τόνισε ότι δεν μπορούν να «σφραγιστούν» οι πέντε από τις 11 σειρές στις θύρες από την πλευρά της Τσόχα (πάνω από τους πάγκους), διότι το συγκεκριμένο κομμάτι αφορά περίπου 1000 εισιτήρια, τα οποία έχουν δοθεί. Θυμίζουμε ότι αυτή ήταν η απαίτηση της αστυνομίας και μένει να δούμε αν, τελικά, βρεθεί μια φόρμουλα στην αυριανή σύσκεψη.
Πρέπει, επίσης, να τονιστεί ότι μέσα στην εβδομάδα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα συναντηθεί με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, προκειμένου να τους ζητήσει να είναι κόσμιοι στη συμπεριφορά τους και να μην υπάρξει κίνδυνος μη ομαλής διεξαγωγής του ντέρμπι.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση