GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενυδατική μάσκα για να απαλλαγείτε από τα σκασμένα χείλη

Οι έντονες καιρικές συνθήκες όπως η πολύ ζέστη ή το πολύ κρύο, καθώς και οι απότομες μεταβολές θερμοκρασίας, μπορούν να αφυδατώσουν τα ...

Οι έντονες καιρικές συνθήκες όπως η πολύ ζέστη ή το πολύ κρύο, καθώς και οι απότομες μεταβολές θερμοκρασίας, μπορούν να αφυδατώσουν τα χείλη σας και να τα κάνουν να σκάσουν. Αυτό που χρειάζεστε... σε αυτή την περίπτωση είναι μια μάσκα με φυσικά συστατικά που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το πρόβλημα.

Θα χρειαστείτε:

- 10 σταγόνες λεμονιού
- 1 κουταλάκι του γλυκού στραγγιστό γιαούρτι

Το λεμόνι είναι πλούσιο σε οξέα κι έτσι βοηθάει να γίνει πιο γρήγορα η απολέπιση, καθώς και σε κιτρικό οξύ που διεγείρει το κολλαγόνο το οποίο αποκαθιστά την υγεία των κυττάρων.
Τρόπος παρασκευής:

Πάρτε ένα μπολ και βάλτε μέσα όλα τα υλικά. Ανακατέψτε τα πάρα πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν και αφήστε το μείγμα για 15 λεπτά στο ψυγείο.
Τρόπος εφαρμογής:

Μετά το πέρας των 15 λεπτών, βάλτε το μείγμα στα χείλη σας και αφήστε το να δράσει για μισή ώρα. Στη συνέχεια ξεπλύνετε το με άφθονο χλιαρό νερό.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία 3 φορές την εβδομάδα.
beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση