GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακιστέος και ο Χρήστος Παππάς...

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά τον Νίκο Μιχαλολιάκο και  ο Χρίστος Παππάς. Στην απολογία του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, έδωσε εξηγήσεις...

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά τον Νίκο Μιχαλολιάκο και  ο Χρίστος Παππάς.
Στην απολογία του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, έδωσε εξηγήσεις για το βαρύτατο κατηγορητήριο, καθώς περιγράφεται στο πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ως "υπαρχηγός" εγκληματικής οργάνωσης.
Επιβαρυντικό στοιχείο για την προφυλάκιση του Χ. Παππά είναι και η μεταφορά αντικειμένων από την οικία του λίγο πριν παραδοθεί στη ΓΑΔΑ.
Αύριο το πρωί θα μεταφερθεί στις φυλακές. Η απόφαση ήταν ομόφωνη. Ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν για την προφυλάκιση. Πιθανό να κρίθηκε ύποπτος φυγής και τέλεσης νέων πράξεων. Του αποδίδεται διευθυντικός ρόλος στην εγκληματική οργάνωση. Υπενθυμίζεται ότι είχε καθυστερήσει 36 ώρες να εμφανιστεί στη ΓΑΔΑ.
Εκτιμάται πως ο λόγος που ο Χρήστος Παππάς διέφευγε της σύλληψης ήταν προκειμένου να οργανώσει τις επόμενες κινήσεις για τα μέλη της οργάνωσης, αλλά και να εξαφανίσει επιβαρυντικά στοιχεία που πιθανόν οι αρχές να μην έχουν εντοπίσει και ενδεχομένως να συνδέονται και με άλλες εγκληματικές και παράνομες πράξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά, όταν ξεκινούσε η δικαστική έρευνα, οι Παππάς και Παναγιώταρος άδειασαν τα σπίτια τους σε μια νύχτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση