GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

«Ζούμε την χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος, στη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που ...

«Ζούμε την χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος, στη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Μ’ ανοιχτά αυτιά» του Ε TV, με παρουσιαστές, τον Νίκο Νικολόπουλο και τη Ξένια Γώγου.
Διατύπωσε την βαρύτατη καταγγελία εναντίον του Γ. Παπανδρέου της διάπραξης του εγκλήματος της εθνικής προδοσίας και ζήτησε την άρση της βουλευτικής ασυλίας και την παραδειγματική τιμωρία του λέγοντας : «Εμείς και άλλες φορές φέραμε το θέμα της απαίτησης του λαού που ήταν και υπόσχεση του σημερινού Πρωθυπουργού, ‘’ο Γ. Παπανδρέου να καθίσει στο σκαμνί’’»
Ο κ. Π. Καμμένος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα ζει επί 4 χρόνια στο «δόγμα του σοκ», ενώ δεν υπάρχει πλέον το ΠΑΣΟΚ που ξέραμε και η σημερινή ΝΔ της… «Πολιτικής Άνοιξης» δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ του Κων/νου Καραμανλή.
«Ο Βορίδης προέρχεται από την ΕΠΕΝ και υπήρξε καθοδηγητής της Χρυσής Αυγής, από κοντά και ο Α Γεωργιάδης που προωθούσε τα φασιστικά βιβλία του Κ. Πλεύρη. Σήμερα και οι δύο έχουν γίνει κορυφαία στελέχη της ΝΔ του Α. Σαμαρά» και συνέχισε : «Ποια σχέση έχει όμως με εκείνη του Κ. Καραμανλή που υπηρετήσαμε και αγωνιστήκαμε;»
Επίσης ο κ. Π. Καμμένος κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι καλύπτει τον φίλο του Γ. Παπανδρέου παρότι όπως αποκάλυψε στην εκπομπή ο Α. Σαμαράς του είχε αναθέσει την αποκάλυψη του προδοτικού ρόλου της οικογένειας Παπανδρέου σχετικά με τα cds τα γνωστά και ως ασφάλιστρα κινδύνου. Ενώ όπως είπε παριστάνουν τους αντιπάλους, είναι στενοί φίλοι και κάνουν συχνά παρέα.
Ο κ. Π. Καμμένος εν συνεχεία είπε ότι έχουμε αυτή τη στιγμή έχουμε κυβέρνηση Σημίτη, οι Γερμανοί ελέγχουν το κράτος. Ο δε, Στουρνάρας είναι εγκάθετος της τρόικας» σημείωσε μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως και η Βουλή ακόμα, έχει ουσιαστικά καταργηθεί με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και με την άρνηση του πρωθυπουργού και των υπουργών να απαντούν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο.
Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, τόνισε ότι για να αλλάξουν τα πράγματα πρέπει να καταγγελθούν οι δανειακές συμβάσεις, ενώ εστίασε ιδιαίτερα στα εθνικά θέματα, υποστηρίζοντας ότι μετά την οικονομική καταστροφή, έρχεται και η εθνική.
Σε ότι αφορά το πολιτικό σκηνικό, ο κ. Καμμένος ανέφερε πως οι ΑΝΕΛ δεν είναι και δεν θα γίνουν «πατερίτσα» κανενός και ανακοίνωσε πρωτοβουλίες για τη συγκρότηση αντιμνημονιακού μετώπου, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων την ανάγκη άμεσης μείωσης των φόρων και το αδιέξοδο της σημερινής πολιτικής.
«Δεν είχα ποτέ την πετριά ή το ψώνιο να γίνω αρχηγός κόμματος» τόνισε επίσης ο κ. Καμμένος, σημειώνοντας τους λόγους που εξωθήθηκε να δημιουργήσει τους ΑΝΕΛ, μέσα σε ένα τοπίο στο οποίο ο ίδιος διέβλεπε την πλήρη παράδοση της χώρας στους δανειστές της και επισημαίνοντας ότι αυτοσκοπός δεν είναι η αρχηγία ή η διακυβέρνηση, αλλά η συνένωση των Ελλήνων και η αλλαγή της ατζέντας του κράτους, το οποίο κυρίως πρέπει να σταθεί στο πλευρό των απλών πολιτών. «Θα είμαστε δίπλα στον πολίτη σε κάθε κατάσχεση σπιτιού» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σε άλλη αποστροφή, σημείωσε: «Δε θα επιτρέψουμε να χυθεί ελληνικό αίμα».
Τέλος, σε ό,τι αφορά την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κρατούσε τους φακέλους της Χρυσής Αυγής, επιλέγοντας τη στιγμή που θεωρήθηκε προσφορότερη για τη κυβέρνηση, καθώς επίσης θεώρησε αντιδημοκρατικό και αδιανόητο ο κ. Δένδιας να δηλώνει πως δεν θα απαντά στις ερωτήσεις που υποβάλλει η Χ.Α. στην Βουλή σαν να είναι μία δική του προσωπική υπόθεση και σαν να είναι δικαίωμα του να καταπατά το σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής.
Τέλος, χαρακτήρισε «στημένη» την υπόθεση της Marfin.
Κλιμακώνοντας τις καταγγελίες του δήλωσε εμφαντικά «Ο Παπανδρέου είναι φίλος του Σαμαρά και θα είναι και συγκατηγορούμενός του».
Να σημειωθεί ότι η εκπομπή ασχολήθηκε ακόμα με την διανομή του πετρελαίου θέρμανσης αλλά, και τις συνθήκες εργασίας στην αλυσίδα Jumbo. Καλεσμένοι στο στούντιο ήταν η Δέσποινα Σπανού από την ΑΔΕΔΥ, η Αλεξάνδρα Γεράγγελου, φοροτεχνικός και ο Γιώργος Ασμάτογλου Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων.
Παρεμβάσεις, όπως σε κάθε εκπομπή, έκαναν τηλεθεατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση