GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Της Έστησαν «Παγίδα» Με Δήθεν Τραυματία Στο Δρόμο

Σε καλοστημένη παγίδα, την οποία έστησε ομάδα -πιθανότατα αθιγγάνων σύμφωνα με τις περιγραφές που έγιναν στην Αστυνομία- κινδύνεψε να πέσ...

Σε καλοστημένη παγίδα, την οποία έστησε ομάδα -πιθανότατα αθιγγάνων σύμφωνα με τις περιγραφές που έγιναν στην Αστυνομία- κινδύνεψε να

πέσει οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου από το Βόλο.
Οδηγούσε βραδινές ώρες στο δρόμο από Αλυκές προς Βόλο, όταν στην περιοχή των Νέων Παγασών, μετά τα «Δόντια» τα μπροστινά φώτα του αυτοκινήτου της έπεσαν πάνω σε έναν άνθρωπο, που βρίσκονταν πάνω στην πορεία της και με τη στάση του σώματός του έδειχνε ότι κάτι κακό του είχε συμβεί.
Η ανθρώπινη φιγούρα μπροστά από το αυτοκίνητο έδειχνε να έχει τυλίξει τα χέρια γύρω από το στομάχι του και να περπατά πολύ αργά με σκυφτούς τους ώμους, σαν να είχε χτυπήσει, να πονούσε και να ετοιμάζονταν να σωριαστεί.
Η οδηγός έκοψε την ταχύτητα του αυτοκινήτου και το ακινητοποίησε μπροστά στον άνθρωπο που έδειχνε να χρειάζεται άμεση βοήθεια, δήθεν ευρισκόμενος σε κίνδυνο.
Την ώρα που κοιτούσε από το παράθυρο του αυτοκινήτου τον… αβοήθητο άνθρωπο, άκουσε πίσω της μια ομάδα ατόμων να κατευθύνεται προς τη μεριά της και να φωνάζει «τον σκότωσες, τον σκότωσες»!
Σάστισε εκείνη τη στιγμή, σε μια προσπάθεια να καταλάβει τι συνέβαινε, τι είχε πάθει ο άνθρωπος μπροστά στο αυτοκίνητο και για ποιο λόγο τόσα άτομα την κυνηγούσαν λέγοντας ότι τραυμάτισε τον πεζό, τον οποίο δεν είχε καν προλάβει να τον πλησιάσει.
Ο φόβος την κυρίευσε περισσότερο, καθώς εκτός του ότι ήταν νύχτα και με περιορισμένη κίνηση οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο, ήταν μόνη της μέσα στο αυτοκίνητο. Ο δήθεν τραυματίας του οδοστρώματος κοίταξε προς τη μεριά της, είδε ότι ήταν μία γυναίκα μόνη της και πρόλαβε να της πει «φύγε για να σωθείς».
Η γυναίκα προσπέρασε τον άγνωστο μπροστά της και κατάφερε να συνεχίσει την πορεία της, πριν προσεγγίσουν και περικυκλώσουν το αυτοκίνητο τα άτομα που έτρεχαν κατά πάνω της.
Πανικόβλητη έσπευσε να ενημερώσει δικά της άτομα και στη συνέχεια την Αστυνομία για την περιπέτεια που έζησε και που ευτυχώς δεν είχε άλλη κατάληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση