GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερωμένη του Σκετίνο η «μυστηριώδης» Μολδαβή

Ερωμένη του καπετάνιου του Costa Concordia Φραντζέσκο Σκετίνο παραδέχθηκε ότι ήταν η Μολδαβή χορεύτρια, η οποία βρισκόταν στην γέφυρ...


Ερωμένη του καπετάνιου του Costa Concordia Φραντζέσκο Σκετίνο παραδέχθηκε ότι ήταν η Μολδαβή χορεύτρια, η οποία βρισκόταν στην γέφυρα του πλοίου όταν αυτό έπεσε σε ύφαλο ανοικτά του νησιού Τζίλιο.
Η Ντομνίκα Σεμορτάν κατέθεσε στη δίκη του Σκετίνο ότι είχε ερωτική σχέση μαζί με τον καπετάνιο και ότι ήταν μαζί του τη στιγμή του ναυαγίου. Υπενθυμίζεται ότι ο Σκετίνο αντιμετωπίζει κατηγορίες ανθρωποκτονίας και εγκατάλειψης πλοίου, όταν στην τραγωδία του 2012 έχασαν τη ζωή τους 32 άνθρωποι. Ο Φραντζέσκο Σκετίνο αν καταδικαστεί θα μπει στη φυλακή για 20 χρόνια.
Η Σεμορτάν ήταν εδώ και αρκετό καιρό το πρόσωπο το οποίο είχαν στρέψει τα βλέμματά τους τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Τη νύχτα του ναυαγίου του Costa Concordia, είχε γευματίσει με τον καπετάνιο πριν την καλέσει να έρθει μαζί του στη γέφυρα του πλοίου και να δει μαζί του αυτό που – μέσα στο μυαλό του – ήταν το πέρασμα σε πολύ κοντινή απόσταση από το νησί Γκρίλιο.

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση